Thai box, vagy sima box? Melyiket miért?
Figyelt kérdés
Csak ez a kettő játszik, mert összevissza van szabadnapom, és itt vannak mindennap edzések. Előre is köszi.2013. ápr. 30. 15:04
1/10 anonim válasza:
A box azért jó mert jók benne az ütések és megtanulsz belmozogni.A thai boxban pedig az ütések mellett a rugások is nagyon jó és hatásosak, egy hátránya van a thai boxnk:nem tanulsz meg elmozogni, ott beleállnak a támadásba.
Remélem tudtam segíteni.
3/10 anonim válasza:
Hat en box utan lementem csak siman karatera. A labamat kb 1 perc alatt szetrugtak Nem tudtam vedeni.
Ugyhogy szerintem inkabb Thai-Box.
5/10 anonim válasza:
Thai-boxnál számíts a fájdalomra,mert ott nem tanítanak meg kikerülni a támadásokat.Ott fájdalomtűrés lesz.
6/10 PsychoDulosteep válasza:
A Thai-boxban is megtanítanak az elkerülésre , viszont ott inkább tényleg fájdalom tűrés lesz, mert ott inkább a levédésére mennek rá meg a támadásra... kb. 1 éveben 5-6 olyan edzés lesz max. ahol megtanítanak az elkerülésre... de ha bírod a (minimális) fájdalmat ami 1 levédéssel jár akkor inkább a Tahi-box, mert ott a rúgás, ütés, térdelés, könyökölés többet ér mint a sima ütés, de a sima box is jól megtanít küzdeni.
7/10 anonim válasza:
Hát igen ez hogy boxoló egy rugás után seggre esik féle tévhit teljesen alaptalan.Egy igazi thai,muay thai harcos hiába térdelget meg könyököl egy erős horog és elájul....
8/10 anonim válasza:
Hát figyelj az én muay thai edzöm a sípcsontjával versenyen, bemutatón fabotot meg ilyesmi kemény dolgokat rúg szét és az azért nagy fájdalmat tud okosni ha combra vagy lengöbordára megy a könyökröl nem is beszélve...
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
annyit még ehez hogy egy kemény horog thai harcos is letudja védeni az ütéseket, láttam box vs thai box mecset és a boxoló pont ütötte a horgot a thia fiú beletette a könyökét és a boxoló nem tudta tovább folytatni mert meg fájdult az alkarja . De nagyon jó sport mind a 2 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!