MTB vagy BMX a jobb?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem is olyan rég volt egy balesetem,egy kocsi elütött az átjáron miközbe biciglimet toltam.Eltört a villa es a hajtokar.Kb annyiba kerülne megjavitani mintha vennek egy BMX-et,sőt meg maradna is pénzem mert akkor ugye eladnám a másik biciglimről az alkatrészeket.
A MTB egy Kona Scrap volt,a BMX amit vennék az egy GT (nem tudom pontosan milyen model,csak a márkát)
Szerintetek melyiket érné meg jobban?
Válaszokat elöre is köszönöm!
2013. ápr. 19. 18:07
1/4 anonim válasza:
Mire használnád? A BMX tökéletes trükközésre+ ha még mellé mész viszonylag kis távokat. A MTB terepre illetve közepes távok megtételére alkalmas.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindkettöt streetre,azaz trükközésre használnám.
2013. ápr. 19. 19:05
3/4 anonim válasza:
Arra szerintem a BMX lenne a jó.
4/4 anonim válasza:
trükközésre a BMX a jobb,egybként nem bicigli,hanem bicikli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!