Hol lehet Pécsett Kendózni?
Nem értek meg egyeseket. Tán nem tudják, hogyan működik az internet?!
Kis oktatókurzusunk kezdődik az internet helyes használatáról:
Tehát Pécsett akarok Kendo edzésre járni. De létezhet-e ilyen? Olyan kár, hogy nincs valami kereső-izé amibe csak beírom és ott van... Hopp de várjunk csak! Hát van ilyen, asszem valami gúgli a neve! Csekkoljuk csak gyorsan!
Első lépés:
Beírom a google-be, hogy "Kendo"
Második lépés:
A Wikipédiás cikket átugorvam már rögtön a második helyen megjelenik egy találat. "kendo.hu" hmmm ígéretesnek látszik. Ezzel pedig meg is érkeztünk a Magyar Kendo Szövetség hivatalos honlapjára
Harmadik lépés:
Az oldalt böngészgetem, mikor mit látok?! Egyesületek! Húhúúúú ez biztosan csak jót jelent, kukkantsunk is tova!
[link] content/egyesuletek-0
Negyedik lépés:
Végiggörgetem a listát, ahol az okos és figyelmes webmesterek feltűnteték a város helyszínét. És mit látok?! PÉCS! Aztaaa, kattintsunk oda gyorsan!!!
[link] content/pecsi-iaido-es-kendo-klub
Aztazélet el se hiszem! Ott van leírva, hogy hol lehet kendo edzésekre járni Pécsett! A k*rvaanyját, úgy tűnik, ez a zinternet MINDEEENT TÚD!
Wow, hát ez gyorsan ment. No de sebaj! Ha bármi hülyeség az eszembe jut, majd legközelebb is megkérdem a GYIK-en, hétha valamelyik unatkozó felebarátom még emlékszik arra a gúglii-izére...
(Ja és persze jövő héten első dolgom lesz megkérdezni itt a GYIK-en, hogy mennyi idő múlva tehetem le a hakama/bogu/mester vizsgát kendo-ból.)
Még ezzel a kissé szatírikus (ámde remélem inkább humoros, mintsem sértő) útmutatóval sem került több mint 5 percembe (nem órámba, percembe!) hogy választ kapjak ama nagy óhajtott kérdésre.
Kíváncsi vagyok kedves kérdező, vajon hány napig lettél volna hajlandó várni, amíg értelmes választ kapsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!