Tudnátok olyan freerun trükköt írni, amely RÚGÁS? Mint pl. a butterfy kick, gainer, stb.
Talán meglepő, amit most mondok, de a rúgások harcművészeti mozdulatok.
Márpedig a Tae Kwon Do-ban vannak a leglátványosabbak.
látom nem szeded rendesen a Magne B6-odat te kis hülyegyerek!
ahelyett hogy a kérdésemre válaszoltál volna, itt pofázol!
ilyen idegbetegnek, orvos kellene! te is inkább a 20méteres kötélen bungee jumpingoznál a 10 méteres szakadékba te szerencsétlen! ilyen f@szt az utcára sem engednék ki, mint te...
Etljesen pontosan válaszoltam a kérdésedre te kis szarrágó.
De lám, nem vagy más, mint egy beképzelt goista kis köcsög. Válaszom kitörlése is csak téged minősít.
Azonban egy baráti jótanács: Ilyen stílussal és hozzállással nem nagyon fogsz elérni semmit sem az életben. Mind a freerun, mind a rúgások (ami ugye még mindig harcművészet, nem győzöm mondani) tanulásához igencsak fontos az alázat. Ennek eléggé szűkében vcagy úgy hiszem.
Tőlem aztán élhetsz a kis álomvilágodban, ahol te vagy a király, és mindenki más hülye. Csak aztán ki ne törd azt az aranyos kis nyakacskádat...
Most okosnak hisze magadat?! te gyökér! arról meg, hogy ki fog többet elérni az életben, arról ne is beszéljünk!
mert ennyi ésszel, mint neked van...
Ha annyi eszed van "kedves" kérdező, akkor kérlek (nem!) könyörgök! Prezentáld hát számomra, hogy mégis miféle - a te mércéd szerint értelmes - választ vártál volna a kérdésedre?
Olybá tűnik valóban képtelen vagyok megérteni csodálatos intlligenciádat, taníts, hát mesterem!
Kilistáztam neked egy csomó rúgást. Ezek a rúgások a harcművészetekben találhatók meg, onnét vették át a freerunnosok. Le is írtam, hogy Taekwondo, Wushu, Capoeira mozdulatok ezek. Azoknak kell utánanézned ilyen rúgásokért.
Ennyi. Remélem fel tudod fogni, és nem harapod meg az enni adó kezet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!