Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek 13 évesen fiúként...

TheGeri kérdése:

Szerintetek 13 évesen fiúként milyen sportot lehet elkezdeni úgy hogy versenyek vannak stb. és miskolcon van vagy közelébe?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 16:13
 1/7 dirtboy ***** válasza:
100%

kézilabda pl,

tegnap voltam NB2es kézit nézni hát színvonal egyenlő a 0ával.

nem hittem a szememnek milyen pancserek,igaz hogy ez lány csapat volt de régen azért nem ilyen volt az NB2.

ha eddig nem kéziztél az sem gond simán bejuthatsz NB2be ha ilyen alacsonyan lesz később is a léc.

2013. ápr. 7. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát még várok válaszokat :D de ha nem akkor megpróbálom a kézilabdát

am köszi:_D

2013. ápr. 7. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a legjobb,ha magadtól sportolnál,ne mi mondjuk meg,mert akkor szívvel csinálnád !
2013. ápr. 7. 17:08
 4/7 A kérdező kommentje:
:D judo,floorball,uszás edzés van miskolcon?
2013. ápr. 7. 18:17
 5/7 dirtboy ***** válasza:
100%
judo biztos hogy van
2013. ápr. 7. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Én pl. Szolnokon focizok, de ne mi mondjuk meg hogy mit sportolj döntsd azt el te! anyi segítséget adok, hogy ha nem tudsz dönteni nézz olyanokat, hogy pl. ismerőseid hol sportolnak, menyire tart össze a csapat, melyik sport az ami ott eredményes, hol látnának szívesen, ott menyire beszélnek arról a sportról amit kinéztél és a fő amit nagyon megfontolj az az hogy hány évesekkel és évesek ellen játszol, mert azzal nagyon megjárhatsz ha nem figyeled (én a csapatommal fociba 13-14 évesek voltunk és U16-ban (16 évesek ellen fociztunk) és utáltuk az egészet amikor sose volt sikerélményünk csak a csapat tartott össze...).

Jól dönts :)

2013. ápr. 8. 19:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Már csak 2 lehetséges MMA vagy JUDO :)

Miskolcon találtunk MMA edzést és Judo edzést

ezt viszont nemtudom!Judo-ba ott nincs olyan hogy lekell vizsgázni?mert akkor lehet oda megyek mma az keményebb de meglátom! szerintetek?

2013. ápr. 9. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!