Undertaker legyőzi Punkot a Wrestlemania 29-ben?
Figyelt kérdés
Ami hlnap lesz. 20-0 Undertaker szériája.2013. ápr. 6. 23:19
1/9 anonim válasza:
Ki az a CM Punk Undertakerhez képest? Punk négykézláb fogja elhagyni a ringet és vesztesen.
2/9 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy bejön a pajsz és hárman szétverik takert :(
2013. ápr. 7. 14:29
3/9 anonim válasza:
ááá szerintem azért PPV meccsen nem mehet be csak akárki a meccsekre. Meg amúgyis a The Shield-et igen szétfogják verni Big Show-ék. De szerintem azért van bennük annyi respect taker iránt. Ha meg nem akkor pisáljanak tüzetxD
4/9 A kérdező kommentje:
A shield a PPV meccseken szokta elintézni PUNK ellenfeleit sorrra:S
2013. ápr. 7. 19:31
5/9 anonim válasza:
tesa nézd meg ki ellen megya ShieldxD Szerintem élni sem lesz kedvük utána.
6/9 A kérdező kommentje:
Hogyne lenne. Összeszedik magukat
2013. ápr. 7. 21:45
7/9 A kérdező kommentje:
Rock is összeszedta megát percek alatt amikor a shield rádobta az asztalra.
2013. ápr. 7. 21:51
8/9 anonim válasza:
Undertaker 21-0 ha már ezt kérdezték
9/9 anonim válasza:
1 es azért mert nem tudsz CM Punk ról semmit inkább "fogd be a pofádat". Punk a legkeményebb indi szervezetekből küzdötte fel magát a wwe be, de gondolom egy olyan kis f@sznak mint te egy CZW nem mond semmit... De egyébként a wwe ben Taker a király ez vitathatatlan, mert ő Undertaker ... De azért Punk ot nem kéne leszólni, mert ő k*rvára nem egy senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!