Milyen Kung Fu lehetőségek vannak a XVIII. kerület környékén?
Elkezdett érdekelni a dolog, ha lehet olyan írjon, akinek valamilyen tapasztalata is van! (A Google-ben én is rá tudok keresni, mielőtt valaki ezzel jön!)
Legjobb a XVIII. kerületben lenne, vagy valami gyorsan megközelíthető helyen, hogy ne az utazással menjen el sok idő.
Előre is köszönöm a válaszokat!
17/F
Hát nézd, vannak vannak edzések, csak amikor már a viszonylag jól oktatott ágak képviselői is egyéb edzések után néznek, mert hogy nem ELÉGGÉ jó az oktatás (nyilván ezek a kritikus emberek, akik tényleg komolyan szeretnének tanulni, ezért nem bohóckodni járnak el, hanem kung-fu edzésre) akkor már nagyon nagy kételyek merülnek fel..
Van komoly Wudang edzés Budapesten, ahova el tudsz metrózni, egészen egyedi és ritka dolog, és meg lehet nézni oktatnak-e Wing Chunt a közeledben.. Meg lehetne ajánlani késharc edzéseket, de ha folyton csalódik az ember az oktatókban, akkor most hogy ajánljunk bármit is? Az edzést amit én találtam nyilván ajánlom, ahogyan magamnak is. A Wing-Chunt azért ajánlom még, mert jók szoktak lenni. Na de vajon mennyire jók.. Nálunk is edz WingChunos úr, mert nem kapott meg mindent a hazai WingChun oktatással, amire szüksége lenne. Hát ezek után mit tudunk még ajánlani tiszta lelkiismerettel?
Japán stílusok közül ha van Jujutsu oktatás a közeledben, nézd meg mert bár más stílus, mint a kung-fuk, de az is jó szokott lenni, aztán reméljük így is marad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!