Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ki szereti a WWE-ben A Pajzsot?

Ki szereti a WWE-ben A Pajzsot?

Figyelt kérdés
lányok esetében helyességi sorrendet is kérnék(vetélytásak)

2013. ápr. 4. 15:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

én bírom:).

bejönnek,lezúznak mindenkit és összetartóak.

amikor meg a kommentátor 20adszorra is elmondja,hogy farkasfalka,meg ez a falka mentalitás,sikítok a röhögéstől.:D

2013. ápr. 4. 17:10
 2/11 A kérdező kommentje:
én sajnos nem tudok sikítani mert nincs saját szobám(ösztozom az elsős öcsémmel)de belül visítok mikor meghallom a zenéjüket
2013. ápr. 4. 17:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Eleve sunyinak és ellenszenvesnek vannak beállítva min pl: CM Punk és adolph zigler. Ezek után nem értem, hogy lehet szeretni őket.

1.Set Rolins

2.Dean Ambrose

3.Roman Regins

Azt hiszem így kell írni a nevük.

2013. ápr. 4. 23:34
 4/11 Tarnóc Dániel válasza:
egy jó csapat és retentően öszetartott de elrontja néha a műsort és mindenkit szétvernek és unalmasak
2013. ápr. 5. 14:36
 5/11 sokszena válasza:
53%

Azt mondják, hogy jogokért és igazságért harcolnak. De tényleg. The Rock (példának) visszatér 10 év után és jön a pajzs elverni őt. Ez szerintem igazságtalanság. Előttem írták, hogy mindenkit lezúznak. És? Az is jó amikor a Slamy-díjátadón egy 1. generációs pankrátort vernek szét aki egy nagy legenda, és bár 80 közelében van jobb, mint CMpunk. Ez a véleményem ezekről a ,,bátor" emberekről akik

3-man rámernek menni egy 80 évesre. Ez igazságosság, de tényleg.

2013. ápr. 8. 22:58
 6/11 anonim ***** válasza:
imádom öket birom hogy öszetartoak
2013. ápr. 11. 21:37
 7/11 anonim válasza:
79%
Szemét egy csapat! Nem elég, hogy 3-an rámannek egy emberre de volt már hogy a lámpát is lekapcsolták hogy az az 1 ember mégcsak ne is lássa őket. A hármas cspatokat akiket összeállítottak ellenünk, legtöbbjüket szabálytalanul verték meg, mert általában egyszerre nem egy ember van a ringben hanem ha baj van akkor mindhárman befutnak aztán hülyére vernek egyet.
2013. ápr. 23. 19:34
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó rátapintott a lényegre.

Nagyon változnak az idők, régen még 3an menekültek kane elöl, most meg ölelkezik Daniel Bryannal, régen undertaker egyedül elintézte volna a pajzsot most meg legyözték őket a Team Hell no (na ne csapat) & Undertaker vs The Shield (a Pajzs) meccsen.

2013. ápr. 24. 19:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Csak annyi hozzá fűzni valóm lenne,hogy NEM kértem negatív véleményeket.És ahogy a kérdésben is írtam ki az,aki SZERETI a Pajzsot.
2013. máj. 4. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:
32%
Ki a f@szt érdekel, hogy kértél -e negatív véleményt? Amúgy meg a mai szánalmas, trágya pg wwe -be egy jó dolog... Bár egy nwo mellett egy semmi. Kíváncsian várom, hogy a wwe hogy b@ssza el őket mint ahogy a nexus -al is tették.
2013. máj. 17. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!