Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hány kg a United Supreme váz...

Hány kg a United Supreme váz csapágyakkal?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni hogy hány kg a United Supreme váz csapágyakkal? [link] és megéri-e, van-e valami hátránya,törik-e?
2009. szept. 19. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel ez egy széria bringa váza,úgy gondolom hogy 2.2 és 2.4 kiló között lehet.

Nekem ilyenem nem volt,és nemtudom mennyire mozogsz otthon a témában,de az ilyen széria bicók vázai rendszerint gyengébb kidolgozásúak,és itt nem a hegesztések minőségére gondolok hanem az alapanyagra.A WTP Addict vázát bizonyára ismered,nos tipikus példa: nem birja az ice-picket,elhajlik a hátsó háromszög,csavarodnak a papucsok stb.

Szóval a gyengébb anyag miatt ezt peges utcázásra nem ajánlom,főleg ha nem vagy 20 kiló vasággyal. dirtre megfelel. A másik dolog,hogy ha veszel vázat,a felső cső hosszt csekkold le,hogy jó lesz-e a magasságodhoz,de ezt bizonyára tudod...

2009. szept. 20. 21:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Otthon vagyok a témában :D és jó hogy említetted a hibáit.Hát keményen streetezek és köszönöm hogy fel hoztad a WTP addict-ot mert az is esélyes volt.Hát akkor bent maradtak a Sputnicok, a KHE-k és a Federal-ok :D
2009. szept. 21. 11:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Hi

Az előző válaszoló vagyok megint.

Nekem speciel Federal Notorious vázam van 21-es.

Ha Federalt veszel,biztos nem bánod meg,mert jók ezek,de a Sputnic-ról se hallottam rosszat,csak a villáikat szidta 1-2 ember.

A federalokról annyit tudni kell,hogy az első háromszög az összes vázukon gyakorlatilag ugyanaz,a külömbség csak hátul van szerkezetileg.

Az enyém például nagyon jó,kényelmes,könnyű,és elég strapabírónak tűnik,mert lassan 2 éve van meg.

Igaz én keveset streetelek,és peget se használtam vele soha.

Ezeknél egyedül a papucsot figyeld. Ha igazán jó strretre is jól használható vázat akarsz nyugodtan nézhetsz használt Fly Panterát is,a régebbi évjáratokból,azokban még van anyag.

Nekem volt egy ősrégi Diablóm,és azt egyedül nálam az S&M Stricker múlta felül. Tehát tudom ezeket is ajánlani.

2009. szept. 29. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!