Hogyan ugrassak cross motorral hogy ne essek el. Kössz előre is a válaszokat?
szia
bár én nem motorozok,csak bmx-ezek,de imádom a motokrosszt,és jópár haverom űzi(nekem pénz hiányában nem megy),az elméleti tudásom elég jó,tudok használható tanácsokat adni.
a következő:ez a motorod nem igazán erre való,de ezt bizonyára tudod,a felfüggesztését nem erre találták ki. ahhoz nem elég feszes.
a lényeg: vagy asztalon,vagy szimpla ugratón próbálkozz,fontos a fokozatosság,és az óvatosság. az ív teteje elérésekor ránts egyet a gázon hogy elszakadhass a talajtól,de ezt először nagyon érzéssel,és szintén fokozatosan. Amikor már a levegőben vagy,ha a motor nagyon ágaskodva repül,finoman korrigálhatsz a hátsó fék használatával,ha az orra van lefele,és ugy érzed rögtön csőröst ugranál,ránts egyet a gázon,és motor orra emelkedni kezd. ami még fontos,a lábadiddal szoritsd az ülést. A gyenge felfüggesztés miatt pedig érdemes a lábaidat is intenzivebben használnod érkezésekkor,ezzel magadat és a motort is kíméled. A gépet pedig mindig ellenőrizd le nehogy széthulljon:D
legfontosabb a sok gyakorlás,és fokozatosság,Carmichael-t is tanították..
Köszi szépen a tanácsokat de mégis hogy érted hogy a lábamat használjam intenzívebbe. ja és szerinted mennyivel mennyek neki egy ugratónak hogy ha pl egy "lyukas" ugaratót ugrok akkor ne közé essek be. ( ez nem az az átlagos rx ennek erősebb a felfüggesztése. ) Alattam a mci kb olyan 65-t megy az elég l ilyen ugratókhoz? ---> [link]
vagy lasabban is meg lehet ugratni vagy hogy van ez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!