Kickbox-ra járhatnak lányok is?
Szeretném kipróbálni az Aero Kickbox-ot a Sugárban. Még soha nem csináltam semmilyen küzdősportot ,de néztem videókat és megtetszett. Azt szeretném kérdezni, hogy nem fognak-e kinevetni ha a barátnőm és én odamegyünk (14 éves vagyok) egy ilyen edzésre, és nincsen még semmilyen tapasztalatom, tehát teljesen kezdő vagyok? A másik kérdésem, hogy nem igazán értem, hogy mi a különbség a Kickbox, és az Aero Kickbox között?
A válaszokat előre is köszönöm! :))
huh... most már tudom. 34mp bőven elég volt. Még sok is...
Bár ízlések és pofonok szokták mondani...
De te ugye lány vagy?
az aero kickbox egy aerobik alfaj.
a kickbox meg egy küzdősport.
Manapság a Kick-box sokkal népszerűbb a lányok körében. Jóformán a legtöbb kick-box edzésen több csaj van, mint fiú.
Az aero kick-box = alakformáló női kick-box. Ennek semmi köze a kick-boxhoz, lényegében csajok aerobicoznak, zsírégető kardio mozgás, miközben zenére ütnek-rúgnak a levegőben, szóval ez nem küzdősport. A thai boxnak is van egy ugyanilyen fitnesz verziója, amit Tae Bo-nak hívnak (unokanővérem járt ilyenre XD). Van Capoeira Aerobic is. Lassan mindegyik küzdősportnak meg lesz az ilyen csajoknak szánt fitnesz verziója. Sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!