Mikor érdemes osztott edzésre váltani?
Figyelt kérdés
b.3hónapja edzek,az étrendem és a kis plusz fehérje úgy 3hete van meg.a fejlődés folyamatos.mivel csak hobbi szinten csinálom nekem így megfelelne de azt olvasom, hogy célszerű váltani csak félek ,hogy lassul majd a fejlődés.de ha váltani kell akkor erre gondoltam
váll-bicepsz mell-hát-tricepsz 3gyak3sorozat
és úgy hogy edzés pihenőnap edzés és igy tovább.
2013. márc. 21. 19:22
1/2 Öcsi115 válasza:
3 hónap után, ha úgy érzed, hogy már jobban bírsz, akkor nyugodtan válts váltott edzésre. Én pl. 2-3 havonta cserélgetem a edzéstervemet is, eleinte mell-tricepsz; hát-bicepsz; váll-láb volt a heti edzéstervben. Most mell-bicepsz-has; hát-tricepsz-has; váll-láb-has. Ezeken belül a gyakorlatot,sorozatot is szoktam változtatni pl. eleinte mentek a 3gyak. 3sorozat 8-10 ismétlés; most kicsit intenzívebben tornázom 4-5gyak. 4sorozat 12isméltlés. Remélem tudtam valamit segíteni :)
2/2 A kérdező kommentje:
tudtál,nem is keveset.
2013. márc. 25. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!