Csaba257 kérdése:
2 Golf GTI autom van megyek versenyre holnap. Mikor jo kapcsolni nagy fordulatnal? Ma mentem 3 kapcsolasal es 6,5 fordulatnal 170-et es a tavolsag 300 m alat volt. A versseny pedig 402.1 kapcsolasal 6.7 6.8 fordulatig 65 re
Figyelt kérdés
2-125 3-170 ahogy irtam es 4 nem tudtam kiprobalni a szopos dob miat.De az a baja volt hogy azelot tettem sport dobot mert a masiknak csak a vege volt tunning es nem huztam meg azt amejiket tettem es elkezdet zorogni hatul es feltem nyomni 4-es mar fenvolt 190 be 4 fordulatnal.Es tettem sport szurot me az amejik volt rajta elbaszodot ma me kijukadot.Mert kiakartom pucolni es a szopos kutya kirakta lenvolt a foldon es feltettem az uj szurot carspeed a neve a gumik pedig Kenvelo az elso 2 toyo a hatsok pedig kenvelo jo allapodban vannak.2013. márc. 8. 21:28
1/8 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
itt 15 leszel te Balf@sz hüly@gyerek,meg a "szeggyek 300 kreatint,nemmegy össze a f@szom" anyad helyében én elszégyelném a fejem..elősször még vicces de többször már idegesitő,te szerencsétlen debil!
2/8 A kérdező kommentje:
en 17 vagyook az a tesom irta te kocsog es ha van valami bajod nyugottan megbeszelhetjuk es en a kerdest tettem fel nem pedig 300 darab kreatint es ugyej mit irsz nekkem a tesom irta azokat ki. me en voltam Kolozsvaron hozam el a golfot mert ot vettem meg es o muveszkedet megkappta a bunteteset ne torodj hogy vett elinteztem. nekem segitsetek nem ertitek tudok kapcsolni nem arrol van a szo de mikoor jo? holnap delig irjatok nekem valaszt
2013. márc. 8. 22:59
3/8 A kérdező kommentje:
Es kivanjatok sikert hatha megnyerem
2013. márc. 8. 22:59
4/8 A kérdező kommentje:
Es ko0szonom a vaalaszokat
2013. márc. 8. 23:00
5/8 anonim válasza:
Azért irhatnál értelmesebben,meg lehetne benned annyi,hogy nem hazudod szét a pof@ád,fel kéne nőni,mert ha ez igy megy akkor az életben SEMMIT nemfogsz elérni..egyébként meg billentyű mögött énis tudok fenyegetőzni,de nemleszek te :)
6/8 A kérdező kommentje:
En nem fenyegetizik haver ma nyertem meg a kupat ha kell fel is teszem
2013. márc. 9. 20:44
7/8 A kérdező kommentje:
fenyegetozok
2013. márc. 9. 20:45
8/8 A kérdező kommentje:
2013. márc. 9. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!