Apám nem hagy békében edzeni, egyfolytában cs*sztet. Mit csináljak?
Röviden próbálom leírni:
Régen kövér voltam,gyengusz.15 évesen kezdtem edzeni,apám irányítása alatt.Sajnos egyre inkább láttam,hogy ez nem jó.Rossz gyakorlatokat csináltatott,nem figyelt az étrendre.2 év alatt annyit fejlődtem,mint egy normálisan edző fél év alatt. Az utóbbi 3 hónapban "fellázadtam",változtattam az edzéstervemen és megreformáltam a kaját.Hihetetlen mértékben fejlődtem,az előző évekhez képest.
Most ott tartok,hogy átlagos izomzatom van,és szálkásodni szeretnék,mert látható úszógumim és pocakom van,és máshol is akad egy kis háj.
De ezt ő nem hagyja.Szerinte így is tökéletesen jó vagyok,és teljesen mást kéne csinálnom.Egyfolytában zavar és beszólogat edzés közben,és nem hajlandó megtenni amit kérek tőle.(ne csináljon reggelire mirelit pizzát stb..) Folyamatosan veszekszünk ha ez szóbajön.
A támogatása nélkül nagyon nehéz a dolgot végigvinni.
Egyszerűen nem értem,miért szól bele,hogy mit akarok tenni az ÉN testemmel.Tudom,hogy még izmosodni kéne,de szeretnék tetszeni a lányoknak is,valamint engem is borzasztóan zavar a hájam.
Mit tegyek,hogy ezt elfogadja és támogasson?
Szeretem az apámat,de ez a helyzet már nagyon kicsinál.
17/F
És apám,mégha idősebb is,de nem tapasztalatabb nálam.Ő 2 évet gyúrt fiatalkorában.Én már azért edzek 3 éve,elég sok szakirodalmat elolvastam,beszéltem tapasztalt emberekkel,edzőkkel is..
az objektív véleményhez nem ártana ha leírnád,hogy mit mond szerinted rosszul a fater,és mi szerinted a jó,mert ez nem derült ki.
a másik meg,csinálj magadnak reggelit bakker.
Pl. azt mondja,hogy a tarkó mögé lehúzás a legjobb gyakorlat,mert az 60-75 kilóval csinálom,és mindent erősít.
Szerinte minden edzésen minimum 10 sorozatot kéne belőle csinálni,és hogy az fejleszti legjobban a felsőtest izmait,kart stb.
Csináltam is 2 évig mégse lett semmi bicepszem.(mondjuk a hátam az tűrhető) Mióta félkezes súlyzókkal,franciarúddal stb. bicepszezek,többet fejlődtem,mint 2 év alatt.
Csak ha meglát egykezes súlyzóval elkezd szidni,meg parancsolgatni,akár a terem közepén is.Elég ciki.
Én csinálnék magamnak kaját,ha hagyná.De nem hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!