Heti 1 száll cigi nagy gáz? Vagy 2 hétben egyszer?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 17:37
1/6 anonim válasza:
Ha száll az igen..:D
Amúgy meg milyen hülye kérdés ez?! Neked gáz? Ha igen, akkor gáz. Ha neked nem h gáz, akkor más véleménye se érdekeljen.
2/6 A kérdező kommentje:
Jó igazad van. :D De edzéshez kérdezem.
2013. márc. 1. 18:12
3/6 anonim válasza:
1 szál cigi nem egy nagy was ist das, de mégis... Rosszabb, mint ha azt sem szívnád el. Ne legyen igazam, de abból az egyből nagyon könnyen lesz kettő, aztán három, aztán még több. Ezt pedig senki sem szeretné, úgyhogy én a helyedben lemondanék róla.
4/6 A kérdező kommentje:
Á nem! Én általában mindig így nyomom csak 1 hétben 1 -szer :)
2013. márc. 1. 18:23
5/6 A kérdező kommentje:
Én régen sokat cigiztem és képzeld el mindig meg tiszteltem azzal a körülöttem lévő embereket akik nem dohányoznak akár lány vagy fiú hogy nem gyújtatott rá hiszed sem így van. :) Olyan 2 hónappal ezelőtt napi 1 dobozzal szívtam volt amikor több nem tartom magam gyengének mert nagyon is le jöttem róla csak heti 1 szoktam de van mikor 1 hétben sem szívok. :)
2013. márc. 1. 18:52
6/6 *Glissade* válasza:
Ez csak magyarázkodás. Én már azt megérzem, ha valaki 10 méterrel előttem gyújt rá, és persze nekem kell átmennem mindig az utca másik oldalára, vagy lelassítanom!
Mert minden dohányos azt hiszi, hogy ha 3-rom méterrel odébb áll, az már jó!
Dehogy jó!
Minimum 1 sarokkal odébb kéne mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!