Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

a konditeremben a hátgépnél amikor húztam le a rudat akkor elszakadt a kötél és a fejemet meg a nyakamat hátul megvágtam.

a fejem megdagadt de az már nem fáj, viszont a nyakam az még fáj.

csigolya eltud mozdulni vagy törni?

2013. febr. 19. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:
elmozdulni is meg eltörni is eltud... de akkor valószínűleg egyértelmű jelei lennének, mondjuk béna lennél vagy halott, sokkal valószínűbb hogy csak valami ficam, rándulás, zúzódás, stb stb... amúgy célszerű lenne felkeresni egy ORVOST... ahelyett, hogy várod itt a médiumoktól, hogy majd gyk -n keresztül ráérzünk mi történt veled.
2013. febr. 19. 18:13
 2/2 Body-Builder ***** válasza:
ha az én kondi termembe történt volna ilyen az tuti h a nyaka körré hajtogatam volna a kötelet! Mert! a kondi felelősnek vagy éppen a tulajnak szigorúan kötelező karbantartani a gépeket! és ezt a hibát észre kellet volna hogy vegyék ;)
2013. febr. 19. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!