A magasság számít a gördeszkázásnál?
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 18:19
1/9 anonim válasza:
Igen számít a jobb trükkökhöz egy deszka versenyen minimum 1 méteresnek kell lenni-e az ugrásnak.
2/9 A kérdező kommentje:
Aú. Sajnálom félreérthető voltam. Az alacsonyabbaknak könnyebb deszkázni? vagy a magasaknak?
2009. szept. 6. 18:38
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem kimondottan fontos (max.szponzorált versenyeken szabályozhatják,de általában nem túl szigorúan,"lazák" ezek a szabályok is,mint maga a sport).Pl.Tony Hawk jó magas,míg Jason "Wee Man" Acuna törpenövésű.Mindketten profi deszkások.
4/9 anonim válasza:
Csak az számít mennyire stílusosan és tisztán tudod beadni a trükköket.
5/9 anonim válasza:
Hali!
Annyiban, hogy trükköknél egy kicsit könnyebb a magasabb teremtéseknek, mert eleve magasabbat tudnak ugrani.
*TyLeR* vtam
6/9 anonim válasza:
Én még ezeken kívül azt hallottam egy magas sráctól, hogy minnél magasabb az ember annál nagyobbat tud esni :D
8/9 anonim válasza:
szerintem nem számít sok profi streetes 180 alatt van.
+ha magas vagy nehezebb is amitől könnyebben törik a lap
9/9 anonim válasza:
én mondjuk 145 vagyok kb. és nekem sikerül magasra ugrat nom vagyis csak nemkem magas mert 1 hónapja kezdtem és kb.40 cm-re tudom felugrani de viszont ha meg magasabb valaki akkor az egyensulyt is nehezebb megtartani igy nem nagyon jó ha magas vagy de nem árthat ha meg vagy 175 cm-r magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!