Ez jó deszka?

Figyelt kérdés
[link]

2013. febr. 1. 17:10
1 2
 1/13 minecodus válasza:

Átlagos,utcai használatra kiváló.De ezzel nem lehet olyan jól trükközni,napok alatt felszakadna a csúszásgátlója.

Na nekem Canadian Mapple van.Szerintem az egyik legjobb márka.

[link] árban is jó és minőségben főleg

2013. febr. 1. 17:16
 2/13 anonim válasza:

Nem vagyok nagy szakértő, én 'csak' kipróbáltam a deszkázást... hát az igazság az, hogy szerintem az ilyen 20-30ezer alatti deszkák arra elegendőek, hogy megtanuljon rajtuk az ember gurulgatni meg ilyesmi, viszont többre nem igazán alkalmasak

Egyrészt mert nagy a súlyuk (nehéz a lap, és a felfüggesztés)

Másrészt, annak idején mikor mi éltük a deszkás korszakunkat, és ismerkedtünk a dolgokkal, mi is ilyen olcsó deszkákat vettünk. Azok holland import cuccok voltak... Na most a helyzet az volt, hogy 5 deszkából 4-nek az első ollie után eltörött a felfüggesztése.

Nem tudom, hogy ezek mennyivel komolyabb cuccok, de gyanítom, hogy csalódás lenne a vége a dolognak. De mondom, arra hogy megtanuljatok gurulgatni, meg 1-2x jól lezúzzátok a sípcsontotokat, meg a bokátokat arra jók ; )

2013. febr. 1. 18:02
 3/13 anonim ***** válasza:

canadian maple: 5db kickflip és széthullik

amit kilinkeltél az is.

almost, cliché, mob, blind, superior, jart, bd ilyeneket vegyél

2013. febr. 1. 19:49
 4/13 anonim ***** válasza:

[link]

ez nem jó semmire, ha deszkázni akarsz, szánj rá 20-30 ezret, még az is az alja kategória, de ezekkel az olcsó szarokkal csak csalódni fogsz...

2013. febr. 2. 00:43
 5/13 A kérdező kommentje:
koszi. amigy mi függ attol hogy milyen kemények a kerekek?
2013. febr. 2. 07:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát nem értem mit akarsz, de a keménysége attól függ, milyen keményre gyártják.
2013. febr. 2. 10:15
 7/13 A kérdező kommentje:
arra gondolok hogy mindegy hogy milyen puha a kereke a deszkanak? mert valahol lattam hogy a kerek 95 A kemenysegu vagy 74A
2013. febr. 2. 13:44
 8/13 anonim ***** válasza:
ja, hát a puha kevésbé gurul, de nem ráz szét, a kemény nagyon gurul, de ráz a rossz utakon, de ez tök mindegy, keményet vegyél mert jobban gurul sokkal.
2013. febr. 2. 14:02
 9/13 anonim ***** válasza:
meg a puha nehezebben csúszik, pl csőben szerintem jobb a puhább anyagú, street en meg a keményebb, de persze nem az a műanyag amiket ezekre az olcsó szarokra tesznek...
2013. febr. 2. 15:10
 10/13 A kérdező kommentje:
koszi. es mi a kulonbseg a ABEC 5 es az ABEC 7 kozott?
2013. febr. 2. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!