Tudnátok MMA fogásokat mondani?
Figyelt kérdés
MMA ketrecharcra járok már egy hónapja, és nem nagyon tudok fogásokat, 3 ogást tudok és kész,lécci mondanátok nekem,karfeszítőst,fojtásosat stb ?2013. jan. 13. 11:18
1/12 anonim válasza:
eloszor utni és rugna kell megtanulni kicsinyem azt is ugy hogy reflexbol bármikor hibátlanul gondolkozás nélkul jol megcsinálod ami évekbe is telhet
2/12 A kérdező kommentje:
Utálom az ilyen ku.rva kommentelőket akik azér ba.sznak oda egy ku.rva kommentet hogy okoskodjanak,otthon okoskodjál kis fiam
2013. jan. 13. 11:39
3/12 A kérdező kommentje:
Ja és először tanulj meg irni,ilyen szavak nincsenek hogy "eloszor" "utni"
2013. jan. 13. 11:41
4/12 anonim válasza:
nem irtam probokativet te vagy ilyen.tekintettel voltam arra hogy 1honapja csinálod de neten találsz videokat
5/12 anonim válasza:
egy hónap alatt ne várj sokat.
AZ én kedvencem a háromszög fojtás.
6/12 anonim válasza:
nem az a legény,aki ismer száz fogást, hanem az, aki ismer egyet, de azt száz emberre felrakja...
amúgy háromszög, karfeszítés, omoplata, brabo, guillotine...
7/12 anonim válasza:
nagyon igaz az egyik nagy harcmuvész azt mondta asszem bruce lee hogy nem attol fél aki 1000utést betanul hanem aki1000.tanul be 1-et és ez igyvan a fogásoknál is
8/12 cmkrisz válasza:
én is egy hónap ja járok mma az ni és amivel lehet nyerni de nehéz fogás az a kimura de nem ajánlatos még meccs közbe se nagyon csak akkor ha már csukot szemel megy és még amit érdemes meg tanulni az a Anaconda Choke ez http://www.youtube.com/watch?v=UOjxY7y6iOQ ez az Anaconda Choke és ez meg a kimura http://www.youtube.com/watch?v=ofUtASU6sXY remélem tudtam segíteni
9/12 anonim válasza:
Gogoplata Omoplata kimura 3szög egyenes lábfeszités .egybk hova jársz edzeni? mert tudok egy jóhelyet ahova én járok.
10/12 anonim válasza:
az előbbi válaszomhoz még hogy mi nagyon sok feszitést tanulunk egyhonap alatt nem hiszem hogy nem tudsz legaláb 5-6 fogást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!