Melyik a jobb villa?
2009. aug. 28. 18:56
1/4 anonim válasza:
!!!!nehogy ilyen szarokat vegyél!!!
én is most keztem a dirt-et vagyis igazából slopestyle-ézni akarok!: http://www.youtube.com/watch?v=d9dx1LEqZjE
ilyet vegyél,ne olyan sz@rt:!
40 rugó de megéri!
irj e-mail emre:
vtin055@citromail.hu
és mutatok olcsó olajos tárcsafékeket 13 ezerért stb..én már összeállitottam alistámat levelezek egy profival emg egy haverom is ért hozzá!
2/4 anonim válasza:
Szerintem se vegyél ilyeneket hallgass az előttem szólóra én is csináltam ezt és nekem is olyan villám volt nagyon jó sokat bir.Tényleg ne vegyél olyat inkább áldozz rá sokat de akkor az jó is.
3/4 anonim válasza:
pici tévedésben élsz első válaszoló, a tajvani v kínai gyártásu marzok már nem bírnak annyit, azok is sokat törnek profibb rájdereknél :D
4/4 anonim válasza:
Dj-t nemérdemes venni ... törik mint a ropi és kib*szott nehéz... 4 év tapasztalat ... próbáltam már pár villát ... de ez nincs még a topp közelébe se ... argyle 318 v pike
olcsóbb kategóriában pedig manitou axel elite 30 rongy szép mozgás 2.3 kiló ... + nálam birta 2 évig ... kezdőknek mégtovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!