Freerunt, parkourt lehet valahol tanulni? Illetve nem késő 18 évesen elkezdeni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 17:23
1/9 anonim válasza:
Na végre egy PK-s! :)
nem késő, menj olyanokhoz, akik tudnak. Hova valósi vagy?
2/9 A kérdező kommentje:
szia! Fóti vagyok, te mikor kezdted? :D
2009. aug. 29. 12:01
3/9 anonim válasza:
Hali! Sztem kezdd el... sose késő xD na okké 40 évesen azért egy kicsit túlzás de sztem te nyugodtan elkezdheted =D
4/9 anonim válasza:
Szerintem meg szólj apádnak, hogy basszon homlokon egy szívlapáttal. Attól talán megjön az eszed és nem ilyen hülyeségekkel akarsz foglalkozni, mint a parkőrködés...
5/9 anonim válasza:
Nem késő elkezdeni. Nézz körül a [link] oldalon, ott találsz segítséget.
6/9 anonim válasza:
Én 28 vok és nekem most tetszett meg!
És szeretném énis elkezdeni!
7/9 anonim válasza:
13 vagyok,3 éve freerunozok és anyi mindent tanultam h. nem is ismerném fel magam!10évesen mikor keztem el edzeni akk. még bukfencet se mertem,most meg simán megy a hátraszalto!:)Ám nem késö elkezdeni 18 évesen és 28 évesen se!Láttam egy pasit 30 éves volt és igen tudod PK-zni!
8/9 Perzeus válasza:
Hellotok tud valaki olyan videot ahol kb 30 év koruliek parkouroznak (ugy értem hogy idosebbek) elore is koszonom
9/9 Zrich válasza:
Ott van Ryan Doyle 27 éves és profi keress rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!