Van MMA klub Cegléden? Ha igen, kérem írjatok valamilyen elérhetőséget is amin keresztül jelentkezni tudok!
Figyelt kérdés
Ismerősöm mondta, hogy Cegléden van MMA klub, de sajnos nem találok neten semmit.2013. jan. 6. 21:51
1/4 anonim válasza:
épp elég gáz az, ha ceglédi létedre nem tudod kit kell megkeresned...
ne zavarjon, hogy az egyik legjobb magyar ketrecharcos ceglédi pont...
2/4 anonim válasza:
arra meg miarákot mondjak, hogy rágugliztam, és tessék, nekem meglett.
Talán előbb olvasni kéne megtanulni...
3/4 A kérdező kommentje:
1. nem Ceglédi vagyok.
2. normális, segítőkész válaszokat vártam, nem pedig egy lekezelő bunkó ember kioktatását.
3. én is rákerestem épp ezért írtam a kérdésem alá hogy "de sajnos nem találok neten semmit" (kinek is kell megtanulnia olvasni? :) )
4. nekem csak eseményeket dobott ki, de ha ezek után vagy olyan kedves és belinkeled nekem, akkor megköszönném.
2013. jan. 7. 08:26
4/4 anonim válasza:
ne zavarjon, hogy az egyik eseményen kint van a telefonszám, emilcím...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!