Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Magyarországon hol lehet DH-t...

Magyarországon hol lehet DH-t kipróbálni?

Figyelt kérdés
Magyarországon ki lehet valahol a downhillt próbálni úgy h nem kell nekem megvenni a biciklit?Csak kipróbálnám mert megtetszett ez a sport.És hány éves kortól jó elkezdeni?

2013. jan. 1. 20:02
 1/7 Dogmatix91 ***** válasza:
maximum, ha valaki kölcsön adja a bringáját, de bérelni szerintem nem lehet. Ezek nem 100ezres bringák. Szerintem ne egyből a DH-val kezdd a karriered. Egy jó XC bringával is szépen lehet haladni
2013. jan. 1. 20:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Hány éves kortól kezdjem?Vagy az mindegy?XC vel hol tudnék gyakorolni?
2013. jan. 2. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Magyarországon leginkább sehol, max Mátrában van talán a Bikefunosoknak Merida tesztpontjuk, ott esetleg tudsz One-Five-O-t próbálni, Semmeringbe viszont lehet rendes dh bringát bérelni: [link]

Elkezdeni szerintem akkor érdemes, amikor már kb. 160 cm magas vagy, széles kormány és a közepes méretű bringa nem tűnik nagynak, kényelmesen tudod kezelni. De egyébként el lehet kezdeni kis dirt bringával is, csak az még nagyon próbálgatás jellegű. (Én is avval kezdtem egyébként)

Már abbahagytam a déházást, (idő és pénz hiányában) de a durvább ösvényeket kivéve ugyanott bringázgatok Pesten a cc gépemmel, mint régen a nagyfullival, csak lassabban, szóval ha van egy átlag montid és szereted a kihívásokat, nézz fel a hozzád közeli hegyekbe.

2013. jan. 2. 12:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy erre felé nincsennek hegyek :( Egy kis cross motor pálya van.Eddig is ott bicikliztem szóval max. ott tudnék de az nem az igazi.A dirt bicikli jó ötlet lenne mert azért az nem is olyan drága.160cm már jóval több vagyok :) 15 évesen nagyon késő lenne elkezdeni?
2013. jan. 2. 18:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért nem úgy kezdeném hogy még soha nem mentem ilyesmi helyeken.
2013. jan. 2. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha világkupa győzelmi céljaid vannak, hát lehet hogy késő, de ha csak hobbiként űznéd, egyáltalán nem az. Én is ennyi évesen kezdtem el, gimiben egy jó csapat verődött össze.
2013. jan. 3. 11:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Áhh azért nem világ kupa :D Szeretnék mást is az életben csinálni :)
2013. jan. 3. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!