Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » SOS! Szeptember 30-adikán...

SOS! Szeptember 30-adikán vettem a hervisben egy hootwheels gördeszkát, és ma vittem vissza mert az első felfüggesztés alja elrepedt. Érdemes vele foglalkozni vagy vegyek új függőt?

Figyelt kérdés
Van a deszka alján egy kis súrlódás mert egyik h@lye gyereknek kölcsönadtam és szándékosan végig húzta egy padkán. Azt mondták hogy nem rendeltetés szerűen használtam, de elküldik bevizsgálásra, amit nekem kell állnom ha kiderül hogy tényleg nem megfelelően használtam, ennek a költsége 3 ezer forint (a gördeszka 6 ezer volt). Milyen esélyeim vannak ha elküldöm bevizsgálni? Voltam kint vele mínusz 7 fokban is, és az olliet is gyakoroltam, és jó párszor lecsaptam az elejét szóval kapott rendesen.

2012. dec. 13. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
6 ezres deszkával deszkázni olyan, mint teszkós "montival" DH-zni
2012. dec. 13. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Kapott rendesen? :D

Semmi baja, csak a festék kopott le...

A helyedben ledarálnám gyorsan, ne sajnáld, ha az után veszel egy rendes deszkát akkor más lesz az életkedved.

2012. dec. 13. 21:30
 3/5 A kérdező kommentje:
A felfüggesztésnél amivel rögzíted a két gumibakhoz egy tőcsavarral, na az a vékony szar repedt ketté. Azt mondták hogy ez csak arra való hogy rá álljak és hajtsam magam, de kamu mert az olliet simán kéne bírnia... Ha beküldik bevizsgáltatni és megállapítják róla hogy túl nagy erőhatást kapott akkor az 3 ezer forintomba kerülne
2012. dec. 14. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Be se küldesd... Nem ér az egész semmit.

Adok t-alakot ingyen is, ha a közelben laksz.

2012. dec. 14. 17:05
 5/5 A kérdező kommentje:
hol laksz?
2012. dec. 14. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!