Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A Farkastorki úti óbudai Judo...

A Farkastorki úti óbudai Judo Dojo működik még?

Figyelt kérdés
Van ott még felnőtt edzés? Pár éve, 19 évesen jöttem el onnan, de akkor is már csak körülbelül 4-en jártunk a felnőtt edzésre. Azok az edzőtársak is szinte csak dan fokozatos, "néhai" látogató edzők voltak. Körülbelül 1 évig jártam oda, de szépen lassan teljesen szervezetlenné váltak a felnőtt edzések, legtöbbször fegyelmezetlenül, edző nélkül zajlottak le. O. András, a klub vezetője, szinte teljesen a kisebb gyerekek nevelésére szervezte át az egész dojo-t, háttérbe szorítva ezzel az idősebb judósokat. Tehát mi a helyzet ott mostanság?

2012. nov. 28. 16:43
 1/1 Lacikaori válasza:
Én nemrég jártam arra és a klub tuti működik,de azt sajnos nem tudom,hogy felnőtt edzés van e.Sokszor láttam,hogy egy vicces jobbkormányos kis busz viszi a kölyköket! :)
2012. dec. 4. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!