Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szeretnék venni egy gördeszkát...

Szeretnék venni egy gördeszkát ami enyhén csavarodott, de fél áron van. Annyi a lényeg hogy a bal első kerék kb 1,5-2cm-el magasabban van. Azt olvastam hogy a deszka egy idő után magától vissza formálódik, ez igaz?

Figyelt kérdés

2012. nov. 27. 17:24
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és 2008-as
2012. nov. 27. 18:00
 2/5 anonim válasza:
Az nem fog visszaállni normálisra.
2012. nov. 27. 23:03
 3/5 anonim ***** válasza:

A lapnak a szélei kb. 1 hét után felfognak nyílni, és szét fog hullani. A fa elszárad, tudod...

Ne vegyél régi sz@rt, inkább gyűjts még, vagy criminal blank.

Én ennyire megcsavarodott lapot életemben nem láttam, nyílván selejtes szemét.

Túlzol, ennyire nem lehet csavarodva valami...

2012. nov. 28. 19:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Annyira volt megcsavarodva hogy a mutató ujjam eleje befért alá. Megvettem a normálisat 6 ezerért és a függője eltört ollie-zás közben. Néztem új függőket arra az esetre ha nem cserélnék vissza. [link] [link]

Az utóbbi nagyon jó árban van és a kerék+csapágy nem olyan rossz a mostanin. Szerintetek?

2012. dec. 12. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Indy
2012. dec. 13. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!