Tényleg mindenki el engedte Vettelt így lett a világbajnok?
Figyelt kérdés
nem láttam a futamot de kommentek be ezt olvastam hogy mindenki félre állt előle még Schumaher is? bá azt tudom hogy a kis köcsögnek mindig szerencséje van2012. nov. 25. 19:42
1/7 anonim válasza:
Csak Schumi engedte el, de az nem befolyásolt semmit, sőt a futam felénél még Massat is elengede Vettet. csak nehogy egy ferraris "taktikai baleset" áldozata legyen.
2/7 anonim válasza:
hagyjuk már ezt a ferraris "taktikát",még hogy csak Schumi engedte el...mikor elején belementek Vettelbe érdekes módon hipp-hopp a "helyére" került...
3/7 anonim válasza:
Talán azért, mert gyorsabb volt.
4/7 anonim válasza:
a kis csapatoknál biztos,de nem hiszem hogy olyan simán elmenne egy Renault vagy Force India mellet,és akkor a többiről ne is beszéljünk,nem a Red Bull-nak a legmagasabb a végsebessége,szóval ez a mert gyorsabb volt nem teljesen igaz
5/7 anonim válasza:
Nedves aszfalton nem a végsebesség a döntő.
6/7 anonim válasza:
az lehet,de nem volt végig olyan nedves az aszfalt + ott vannak a gumik is,de mindegy is, akkor is szégyen hogy csak Kobayashi mert oda lépni neki
7/7 anonim válasza:
Inkább a nyelvtannal foglalkoznál, több haszna lenne...el engedte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!