A TV6-on hogy vannak a befejező mozdulatok neve? Vagyis hogy vannak magyarul a befejező mozdulatok nevei?
Figyelt kérdés
Azért érdekel mert, kíváncsi vagyok rá.2012. nov. 10. 20:16
11/15 anonim válasza:
Azt a k*rva lefordultam a székről a nevetéstől... Ennyire csicska fordításokat.. Ez már mindennek a legalja gyerekek... Aki nem tud angolul az is érezheti hogy itt valami nem stimmel...
12/15 anonim válasza:
Zűrzavar a paradicsomba ez tényleg kész emberek XDD Itt már nics mit tenni :D:D Ez bármelyik viccnél viccesebb..... Szerintem a fordító humoristák egyébként...
13/15 Kane2000 válasza:
Miféle magatartás nincs ilyen
Cena: AA
Kane: Chokeslam & Tombstone
Big Show: Chokeslam
Daniel Bryan: Yes look
De nézz meg itt :) Mert így a helyes:
14/15 anonim válasza:
De van... magatartás módosító...
Amúgy lehet hogy kcisit furcsán hangzanak, de ha belegondoslz, akkor angolul se jobb... Valahogy le kellett fordítani magyarra.
15/15 anonim válasza:
Mark Henry: A Világ Legnagyobb Csapása (valójában legerősebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!