Milyen hatás várható egy HOS kúrától?
20 évesen nincs sok értelme. Megveheted, de ebben a korban ne várj tőle semmit.
Monteznek igaza van, sokkal hasznosabb kiegészítők vannak, a tesztófokozók még 30 felett is nagyon sokadrangú kiegészítőnek számítanak.
Egy tápkieg hatása igen sok tényezőtől függhet:
- teszto opti. 20 éves korban sok értelme nincs,
- bélrendszer egészséges működése,
- a termékben a hatóanyagok fajtái, és koncentrációja,
- egyéni genetika....
És lehetne sorolni.
Nem tudom mit tud a lean boss, de valószínű, hogy az sem csodaszer.
Nem költenék ilyenekre, max, ha minden rendben van: étrend, vitamin, edzés után protein+ch, kreatin, aminosavak. Na ez után lehet extrákra költeni. :)
edzés utáni pro+ ch , napközbeni whey compley protein,mage daily one vitamin megvan :) azt mondták nekem edzőtársak hogy mivel még csak 4 hónapja edzek nem kell kreatin, az mikor lesz értelme tólni?
+ csak összetett Ch ból nem lehet fedezni a napi 350 g Ch nem?
ezért azt szeretném megkérdezni napi mekkora része lehet egyszerű ch? mennyire engedheti meg magának az ember hogy pici édességet egyen,hogy ne nőjön a tömegelés alatt annyira a zsír (megjegyzem étrend nagyon rendben csak ez is érdekel :-)
az igaz? valahol olvastam,hogy edzés utáni 8 órában 2 óránként ch kell bevinni, ami lehet összetett vagy akár egyszerű is, csak menjen a ch mert ez kell az izomnak.
Látod, sok mindent nem tudsz a kajálásról, de a HOS és a Lean Boss az menne.:)
CSAK edzés után használhatsz egyszerű szénhidrátokat, mert máskor nem szabad az inzulinszintet csesztetni cukrokkal. A magas inzulinszint fokozza a zsírraktározást. Edzés után viszont kell a magas inzulinszint, mert akkor van hely a ch raktárakban, hiszen leürítetted edzés során. Ilyenkor kell a gyors ch, de máskor csak a zsír lesz belőle. Tehát napközben összetett ch kell. Hogy tudnál annyit fedezni? Meg kell enni 400-500g rizst + reggel zabpelyhet és kész. Nem nagy dolog. 2,5-3 óránként kell kajálni egész nap. Edzés előtt 1-1,5 órával menjen egy teljes étkezés, pl csirke-rizs-zöldség, majd edzés után egyből protein+ gyors ch, majd erre rá 40-50 percre megint szilárd kaja, pl csirke-rizs-zöldség, de lehet, hal-krumpli-zöldség, stb. Este pedig utolsó étkezésnek sovány túró kell, mert abban van lassú felszívódású fehérje, a kazein, ami ellátja éjszaka fehérjével az izmokat.
Szóval ne a tápkiegektől várd a csodát, hanem a kaja legyen rendben! :)
Montez én nagyon bírlak barátom :D
tök jó tippeket adsz mindig, szerintem te vagy az egyik normális sport man itt XD
próbálok nagyon figyelni a kajára, amúgy most csirke + krumplipüré van a hűtőben 2 napra, gondolom rizs helyett most a krumplipüre is jó :D amúgy mindig rizs megy csak most váltani akartam pár napig
az mennyire gáz ha hétköznap semmi egyszerű ch, de hétvégén becsúszik egy kis pilóta piskóta tallér néha xd
4 hónapja edzek (heti 3X) és 66-ról felment olyan 73-74 re ez okés? azon parázok hogy ebből mennyi izom mennyi zsír? mondjuk nem a mérlegre adok hanem a tükörnek, és a tükörben jónak látom magam :D de jöhet a véleményed mert a tiedet meghallgatom mindig :D
köszi. :)
az jó fejlődés, úgy lődd be, hogy heti kb 0,5kg legyen a gyarapodás, így viszonylag kevés zsír lesz.
Ch-forrásként mehet zab, rizs, krumpli, lencse, bab, tk tészta, tk kenyér is. Tömegelésnél néha belefér egy kis félrekajálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!