Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Tudni szeretném, hogy Siófoktó...

Mentos kérdése:

Tudni szeretném, hogy Siófoktól Balatonszemesig van-e a box-on és a karetén kívüli küzdő sport, amit önvédelemre lehetne használni?

Figyelt kérdés
Közép iskolába járok, 9.-es vagyok, és a kissebséggel meg szokott gyűlni a bajom. Tudni szeretném, hogy milyen sporttal tudnám megvédeni magam.

2012. okt. 18. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. okt. 19. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmilyen sport nem ad önvédelmi képességeket.

Ha nem tud elfutni egy versenykaratés, akkor elkapják - adott esetben megölik. Ezen nem változtat az, hogy versenyeken tudott pontot szerezni.

Az ökölvívás meglepő módon adott esetben hasznos lehet! Az ad stabil ütést, amit már jól fel lehet használni idő nyeréshez 1-2 fegyvertelen és nem túl képzett támadó ellen. Hmm, az a gond hogy azt sem tudom mondani keress jó harcművészetet, önvédelmi rendszert mert ilyenekből alig van :D

Minél divatosabb valami, általában annál szerencsétlenebb. A kravmaga, defendo ezért vezet a listán, az emberek megtévesztésében.

Hmm gáz a helyzet, de az ökölvíváson és egy komoly, nem verseny szellemiségű harcművészeten el lehetne gondolkozni. Birkózás is jó alapokat ad test-test elleni küzdelemhez.

2012. okt. 19. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Amit elsőként linkeltem, az egy Japán ju Jitsu iskola, az elég jó önvédelemre...
2012. okt. 19. 15:06
 4/4 anonim válasza:
járj futni meg boxolni ;) tuti kombó vagy ha találsz thai boxot az mégjobb :)
2013. júl. 22. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!