Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit gondoltok erről a karról?

Mit gondoltok erről a karról?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyire kidolgozott, mennyire múlja fölül az átlagosat, ha felülmúlja, mi az első benyomásotok róla?

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. okt. 12. 14:56
1 2
 1/17 *Glissade* ***** válasza:

Szerintem jobb ez a kar mint az átlag. Mert az átlagnak vagy olyan karja van mint Justin Bieber-nek, vagy lóg rajta a háj.

Látszik, hogy ez a kar foglalkozik magavál:)

Csak azt nem értem, hogy tudta ki írni ezt a kérdést, és hogyan fogja látni a választ, mert nem tartozik hozzá test!

2012. okt. 12. 15:10
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
kicsit jobb, mint az átlag szerintem is.
2012. okt. 12. 15:15
 3/17 anonim ***** válasza:
Ez eddig még nudli. Edzél még pár évet.
2012. okt. 12. 15:17
 4/17 A kérdező kommentje:

Ezen jót derültem és már csak a poén miatt is nyomtam egy zöld kezet. ^^ A kar hozzám tartozik (általa íródott a kérdés egyébként :D) és pár éve már foglalkozok vele (is). Mégsem néz ki úgy, mint Arnoldé vagy Flexé - talán nem is szeretne -, valószínűleg genetika kérdése, hogy miért nem 56-os :D

Írhattok még, senkit nem "mínuszolok" le, érdekel a véleményetek, akár pozitív, akár negatív.

2012. okt. 12. 15:19
 5/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem kell zöld kéz, rontana az alacsony megbecsülésemen (ha ha ha).

Edzett kar, kérdés mit akarsz de általánosságban ilyen karral már ütni is lehet, és jól is néz ki (egy arányosan edzett testen).

2012. okt. 12. 15:21
 6/17 *Glissade* ***** válasza:

Pedig azt hittem, hogy inteligens picepszel rendelkezik, aki el látja magát:)

De most kiderült, hogy emberhez tartozik... kár!

Látszik, hogy edzel rá, ne higyj nekik:)

2012. okt. 12. 15:24
 7/17 anonim ***** válasza:
So-so. Látszik, hogy gyúrogatsz, de ez kábé a kezdet ;p
2012. okt. 12. 15:28
 8/17 anonim ***** válasza:
Glissade, mi az hogy ne higgy nekik? Csak egy ember írta eddig, hogy nem jó.:)
2012. okt. 12. 15:28
 9/17 anonim ***** válasza:
Bakker, elkéstem, már két ember.:)
2012. okt. 12. 15:29
 10/17 A kérdező kommentje:
Nyilván van még hová fejlődni, nem is terveztem, hogy abbahagyom a testépítést. Pár év alatt azért a kezdeten csak túljutott ez a kar, igaz, hogy a szteroidokat ignorálta, kreatinra meg egyéb hasonló táplálékkiegészítőkre nemigen futotta neki. Néha még fehérje KEVERÉKRE sem. Nem szeretne mr. olimpia lenni, sem egyéb elérhetetlen vágyálmai nincsenek. Erővel rendelkezik :D
2012. okt. 12. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!