Izomépítésnél mennyire fontosak a csigás gépek?
Most olyan terembe járok, ahol csak szabadsúlyok vannak. Itt kb. fele annyi a bérlet mint azokba a termekbe, ahol gépek is vannak.
Szerintetek érdemes átmennem a másik terembe? Vagy tricepszet és hátat meg lehet edzeni rendesen szabadsúlyokkal is?
Nem feltétlenül szükségesek.
tricepszre, hátra vannak jó gyakorlatok.
tricepsz.lórúgás, tricepsznyújtás fekve, homlokraengedés, tricepsznyújtás 1kezes súlyzóval állva, fekvőtámasz, tolódszkodás, tolódszkodás támasztott lábbal, szűknyomás.
hát:húzódszkodás szélesen v. szűken, felhúzás , 2kezes(döntött törzsű) evezés, 1kezes evezés(fűrészelés) T rudas evezés, hiperhajlítás, jóreggelt gyakorlat,
több nemjut eszembe :)
"Attól függ, mi a fontosabb neked" - ez alatt azt értettem, hogy ha fontosabb neked a félárú bérlet, akkor az is jó, mert a szabadsúly elég.
Ha semmi gondot nem jelent a drágább és jobban felszerelt hely, inkább oda menj. Én pl. szívesen edzenék mást is combra, mint csak guggoljak.
És ami az összes fentinél fontosabb, hogy zabálj rendesen. Anyagilag egész jól állok, mégse voltam még sose edzőterembe, de táplálkozásban nem ismerek tréfát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!