Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Van olyan aki elszökött...

Van olyan aki elszökött otthonról és szivesen tanulna parkour-t?

Figyelt kérdés
16 vagyok és elzavartak otthonról. Szivesen tanulnék parkour-t de nem egyedül. Előre is köszi a válaszokat.

2012. szept. 27. 07:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Most én nem értem a kettő között az összefüggést?

Menj be a legközelebbi hivatalos intézetbe, rendőrség, polgármesteri hivatal stb. És kérj segítséget.

2012. szept. 27. 09:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

16évesen gyerek vagy a szüleid felelősek nevelni

fordul hivatalos személyhez hol laksz most?

2012. szept. 27. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
és honnan netezel?
2012. szept. 27. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:
45%

Ez ilyen bolond álomvilágban élő hülyegyerek lehet, aki befleshelte, h őt elzavarták aztán a semmiből majd nagy parkour bajnok lesz.

Csak az a baj, h egy züllött alkoholista gyári munkás lesz, aki az első hátas után feladta.

2012. szept. 27. 10:01
 5/8 dirtboy ***** válasza:

én sem értem ezt a kérdést.

elzavarnak otthonról és megakarsz tanulni olyan sz arságot mivel a büdös életben nem keresel 10 forintot sem ellenben jól össze törheted magad.

ez lenne cél?

ha igen akkor jobb is hogy elzavartak otthonról mert a szüleid iszonyú munkát végeztek a 16 év alatt.

majd az élet megtanít hogy mi kell meg mi nem.

2012. szept. 27. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért zavarták el mert nyelvtanból megbukott, és nem tud egy értelmes, összefüggő mondatot leírni.
2012. szept. 27. 13:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Gyámügy! De ahogy írták, bármely hivatalos szerv segíteni fog.

És pszichológus, mert mindezek fényében a parkőr a legnagyobb problémája.. A futás egészségtelen, nagyon rosszat tesz az ízületeknek - már a hússzútáv futás. A betonon történő ugrálás sem éppen az örök fiatalság forrása.

Ha elmész harcművészet edzésre megtaníthatnak gurulni, esni. Ez hasznos lesz a céljaidhoz..

2012. szept. 27. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy ha már nincs pénzed elmész Park Őrnek.
2012. szept. 27. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!