Van olyan aki elszökött otthonról és szivesen tanulna parkour-t?
Most én nem értem a kettő között az összefüggést?
Menj be a legközelebbi hivatalos intézetbe, rendőrség, polgármesteri hivatal stb. És kérj segítséget.
16évesen gyerek vagy a szüleid felelősek nevelni
fordul hivatalos személyhez hol laksz most?
Ez ilyen bolond álomvilágban élő hülyegyerek lehet, aki befleshelte, h őt elzavarták aztán a semmiből majd nagy parkour bajnok lesz.
Csak az a baj, h egy züllött alkoholista gyári munkás lesz, aki az első hátas után feladta.
én sem értem ezt a kérdést.
elzavarnak otthonról és megakarsz tanulni olyan sz arságot mivel a büdös életben nem keresel 10 forintot sem ellenben jól össze törheted magad.
ez lenne cél?
ha igen akkor jobb is hogy elzavartak otthonról mert a szüleid iszonyú munkát végeztek a 16 év alatt.
majd az élet megtanít hogy mi kell meg mi nem.
Gyámügy! De ahogy írták, bármely hivatalos szerv segíteni fog.
És pszichológus, mert mindezek fényében a parkőr a legnagyobb problémája.. A futás egészségtelen, nagyon rosszat tesz az ízületeknek - már a hússzútáv futás. A betonon történő ugrálás sem éppen az örök fiatalság forrása.
Ha elmész harcművészet edzésre megtaníthatnak gurulni, esni. Ez hasznos lesz a céljaidhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!