Milyen belépő fegyvert ajánlotok airsofthoz?
Szeretném elkezdeni ezt a sportot,de nem tudom milyen fegyvert kellene vennem.
150 eurónál többért nem nagyon akarok venni,de max a 200.
Találtam párat,de azokat nem ismerik mivel amiket találtam jó áron inkább az USA-ban ismertek ahogy utánanéztem,de remélem itt lesz tapasztalata pár embernek róluk.
Elsőnek itt van ez a H&K: [link]
Aztán itt egy másik: [link]
Ez már kicsit drágább,de beleférne.
Aztán itt van egy M4 amit a Tokyo Soldier gyárt: [link]
Valamint még 1 M4 ami Elite Force márkájú:
Ezeket találtam amik adatilag jóknak tűnnek,de egy magyar hivatkozású oldalt sem találtam ahol bárki is ismerné ezeket,vagy legalábbis még senki nem használta őket.Remélem itt találok valakit.
Pénztárcafüggő.
M4/M16-okból és egyéb módosulatokból DBoys
Ak-ból Cyma-t
MP5-ből vagy G36-ból JG-t (bár szerintem nem valami jók)
M14-ből Cyma-t
Ezek a fegyverek alá ne adjál mert csak szívás lesz a vége.
Azt hiszem ez lesz:
Egész jónak tűnik és jó árban is van.Airsoftone youtube csatornáján meg volt is bemutató és elég jókat mondott róla.
Tökéletes, még annyi hogy ha megveszed, próbáld ki egy pár lövéssel hogy működik e, és vidd el egy hozzáértő személyhez aki megcsinálja a következőket:
-hop-up gumi csere (jóval pontosabb lesz tőle a fegyver, és bizonyos esetekben kicsit megnöveli a lőtávot
-ha szeretnél bele H lenyomót akkor azt is (ettől még pontosabb lesz a fegyvered, viszont egy kicsit hamarabb tönkre fogja tenni a hop-up gumit
-hengerfej és hop-up kamra letömítése teflonszalaggal (a hengerfej normális letömítésével nyersz egy kis plusz erőt, a hop-up kamra teflonszalagozásával pedig meg lehet szüntetni a belső cső lötyögését ami a pontosságot növeli)
-gearbox fogaskerekeinek kihézagolása (meg fog nőni a gearbox élettartama, könnyeben tudja a motor felhúzni a fegyvert, ezáltal nagyobb lesz a tűzgyorsaság és az akkumulátor is tovább bírja
-geraboxot normális kenőanyaggal való átkenése (egy jó kenőanyag szintén megnöveli a gearbox élettartamát)
Ez az egész a legzsugoribb szerelőnél is megvan 10.000 ft-ból, és sokkal jobb lesz a fegyver.
Esetleg hogy ha még nagyon szeretnél extrém cuccot akkor veszel egy li-po akkumulátort és hozzá egy töltőt. Ezek sokkal de sokkal jobb aksik a gyárinál, esetenként egy feltöltéssel kicsit spórolósabban simán kibírnak három játéknapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!