Melyik BMX-et vegyem meg? Hoffman Condor vagy GT slammer vagy Haro f2.
Figyelt kérdés
Most szeretnék elkezdeni Bmx-ezni 13éves vok meik felelne meg legjobban ?2009. júl. 31. 15:43
1/7 anonim válasza:
hát szerintem egyértelműen a hoffman
2/7 anonim válasza:
Látom már másodszor teszed fel ezt a kérdést , igaz , kis változtatással . Ha még ötször felteszed a kérdést , akkor sem lesz jobb . Menj el a boltba , nézd meg , próbáld ki, és azt válaszd ami NEKED tetszik !
3/7 A kérdező kommentje:
köszi :) Ki lehet probálni ?
2009. aug. 1. 16:34
4/7 anonim válasza:
személy szerint javasolnám hogy tegyél bele több pénzt és vegyél Wethe people-t.
5/7 anonim válasza:
első vok, csatlakozom az előttem szólóhoz énis inkább egy wethepeople-t vennék, de te tudod
6/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. aug. 4. 14:34
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi megvettem a gt BUmp-ot nagyon bevált és azt mondták h a wtp-én csak a márkát kell fizetni kösszi
2009. aug. 5. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!