Valaki el tudná mondani pontosan mi is az a pankrácio?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 16:41
11/15 anonim válasza:
Ja és ahogyan elnézem fingod sincs róla, hogy mi az a pankráció mert amit én leírtam az a pankráció ez nem egy film, hanem egy szórakoztató sport, amit szakképzett sportolók/kaszkadőrök adnak elő. Ha majd 2 méterről rádobnak egy asztalra és te egyből felkelsz, mondván, hogy nem fájt, hiszek majd neked;) Hidd el, még a legkissebb dobás is fáj. De te biztosan jobban tudod kedves 8-as.
12/15 anonim válasza:
Jaja persze, ha kitörik a kezed, nyakad biztos felálsz, hogy nem fájt mer kib&aszot pankrátor vagyok... Néz még egy bruce lee-t még egy under taker-t, baz&dmeg... 1000-ből 1000 szer bruce lee nyer... Méghozzá két kiba%szott rúgással és egy nyaktöréssel... Ez a sok mma pedig nem harcművészet, hanem bunyó, a harcművészet nem csak verekedés, hanem egy életforma, megtanít élni, innen fogva nincs miről beszélnünk, a pankrátorok egyetlen erőssége, hogy az ilyen naív kommentezők elismerik a tudásukat..... AMI szinészkedésből 7es, bunyóból 2 es...
13/15 anonim válasza:
Ki mondta, hogy a pankráció harcművészet? Istenem, csak 1x dobjanak már rá egy asztalra, ja és mint írtam, be vannak gyakorolva a mozdulatok, hogy a legkissebb legyen a sérülés veszély, de mindig vannak balesetek (Edge) még akkor is ha több éve űzik ezt az ipart. És nem értem miért nézed le az MMA-t, itt vannak a legtökösebbek, nem pedig a judó vagy karatéban. A pankrációval is mi bajod? Fáj, hogy több millióan szeretik őket és nem a segílybűl élnek? Az ilyeneket meg kellene becsülni, hogy még van értelme TV-t nézni, mert ami most megy (X-faktor, Vv, ismétlések) az borzalmas. Ez is olyasmi mint egy opera, csak itt oda is nyúlnak. De ahogy gondolod, ha meg szereted a filmeket (Bruce Lee) akkor ajánlom A Pankrátor c. drámát. És tudom, hogy megrendezett, de egy akció filmnél sem azon agyalsz, hogy nem is halnak meg igazából. Hanem csak élvezed. De egy PPV gálára, vagy csak egy adásra is HATALMAS élmény kijutni. Ha tiszteled a szinészeket, tiszteld a pankrátorokat is!
14/15 anonim válasza:
valamikor szinészkedés valamikor viszont eltörik a másik karja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!