Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ti, akik szeretitek a parkourt...

Ti, akik szeretitek a parkourt, miért jo nektek ezt a sportot uzni?

Figyelt kérdés

Nekem azért,mert:

1.mozgok

2.kikpacsolodok,s igy gondtalanul vagyok

3.szeretem a veszélyt

4.élvezem ezt a sportot

2012. aug. 28. 12:46
 1/7 anonim válasza:
100%
Nekem ezeken kívül még azért is, mert számomra nemcsak egy sport, hanem egy életérzés és egy életfilozófia, ami megtanít élni és nem félni.
2012. szept. 9. 17:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon igazat irtál,barátom!!
2012. szept. 9. 19:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Amugy 16/F vagyok.
2012. szept. 9. 19:57
 4/7 Trane Black válasza:

én elég sokáig csináltam. (3évig). Egy láb sérülés miatt végleg abbahagytam 2 éve. Azóta agresszív vagyok, de nagyon.

megnyugtató

megmozgatja a test minden porcikáját

azoknak a legjobb akik imádják a veszélyt (ezért rallyzom helyette)

nincs annál jobb, amikor belegondolsz hány ember jut fel oda létra és más egyéb segítőezköz nélkül ahova Te, a puszta testeddel.

2012. szept. 10. 19:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszi az értelmes és jo választ!
2012. szept. 10. 20:01
 6/7 Chruser ***** válasza:

Ugye a Parkour sokat változott mire elérte a mai állapotát. De az egyik legfontosabb üzenete, amit maga David Belle is sokszor elmond, hogy találjuk meg a saját utunkat, a saját stílusunkat, irányítsuk magunk az életünket. Én nem úgy gondolok rá mint egy sport, hanem mint egy ember (konkrétan David Belle) életútja és én nem akarom őt követni vagy ugyanúgy gyakorolni mint ő. David elhozta a világnak a Parkour-t úgy, ahogy Foucan elhozta nekünk a Free Runningot és ez sokunk életét megváltoztatta, mint ahogy az enyémet is vagy a tiéteket.

Tehát én úgy mondanám, hogy sokat tanultam a Parkour szelleméből, abból amit David véghezvitt és abból, amit közzétett, de talán a legfontosabb az az, hogy mindig kövesd a saját utadat és úgy élj, ahogy te jónak látod. Sok minden más mellett ezt hozta el nekem a Parkour-ral és ezért kezdtem el én is gyakorolni, a saját utamat.

2012. szept. 10. 20:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen,takáld megmindig a saját utadat,hogy hol gyakorolhatod!Már szerencsére nekem is sikerult!
2012. szept. 10. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!