Kecskeméten tornatermet ilyen célra (többi lent)?
Nem ismerem ezt a sportot. A Lánchíd utcai iskolában szerintem van rá lehetőséged. Azt nem tudom, hogy most is, de régen tudom, hogy Parkour-ösök rendszeresen edzhetek, gyakorolhattak meg minden szóval bent lehettek. Meg volt üres a terem. És van egy csomó szivacs tatami, szekrény, zsámoly meg minden, aztán összepakoltak. A termet nyilván csak azok használhatják akiknek ott van edzésük (egyesület. A kondi terembe lehet venni vagy lehet venni bérletet és úgy lett azt hiszem megoldva, hogy nekik is az volt, csak nem kondiztak, hanem a torna terembe ugrálnak. De nem tudom, hogy még mindig bejárnak-e. De ha elmész ne a portással beszélj, hanem Adamik Zoltánnal, ő egy edző, mondjuk úgy, hogy ott a "főnök".
A bérleti díj meg olcsó, két éve 2000 volt 20 alkalom, ha emeltek akár a duplájára még akkor is kedvező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!