Nehéz lenne megtanulni gördeszkázni?
Mostanában sokat unatkozok, és gondoltam deszkázhatnék. :D
Dee biztos nagyon nehéz lenne megtanulni.. nem vagyok annyira ügyetlen, de deszkán még sose álltam szal.. :D
Faluban lakok.. nincs gördeszka pálya, de van egy sima aszfaltos, nekem az is bőven elég lenne. A kérdésem az, milyen nehéz lenne megtanulni? (amugy körülöttem [suliban] senki sem deszkázik, szal lehet furcsán néznének rám dehát ki érdekel)..
Köszi a válaszokat :D (és ne vegyétek most nagyon komolyan h meg akarok tanulni deszkázni, mert elég hülye vagyok ehhez, csak kiváncsi vagyok milyen nehéz lenne.)
az h simán ráálsz és gurulsz az annyira nem nehéz inkább a trükkök..
bár a sima gurulás is idő amíg belejössz és tudsz vele gyorsan menni, de még ugyis lehet belölle baleset ha nem figyelsz.. nekem az első deszkázásomon megrepedt a bokám ugy elestem..(Y):D pedig csak simán gurultam.. csak amikor megálltam nem figyeltem oda mert közbe hátra fele néztem, és ahogy le tettem a lábam a deszka bekanyarodott a lábam még rajta volt és összeestem aztán utána korház.. ugyhogy azért figyelni kell..
15/L
huuh.. :D hát ha én elkezdenék deszkázni tuti eltörne valamim :D na majd meglátom.
amugy 13/L
Minél fiatalabban kezded annál jobb!
Hát nem egyszerű! De ha folyamatosan csinálod akkor kb. 3 hónap után tudsz menni vele, de úgy hogy még látszik hogy béna vagy és bizonytalan. 6 hónap után már elég gyorsan tudsz majd menni és a repedéseket is áttudod huppanni (nem ollie) az utakon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!