Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Profi deszkával könnyebb?

Profi deszkával könnyebb?

Figyelt kérdés
Nekem van egy deszkám amit 5 ezerért vettem az ollie-t tudom vele (kb.30 cm), kickflip félig kipörög.Ha vennék egy profi deszkát, azzal magasabb lenne az ollie? Meg a többi trükköt könyebben tudnám megcsinálni mint ezzel a szarral? :D

2012. júl. 26. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Már mi a túróért tudnád könnyebben?!
2012. júl. 26. 22:30
 2/4 anonim válasza:
nekem mikor tudtam jó pár trükköt egy decatlonos deszkával és utána vettem egy pro modell lapot akkor utána kajak jobban ment minden de meg kell szokni.
2012. aug. 1. 18:56
 3/4 anonim válasza:
A kettes jól beszél, azért mert jobb minőségű a fa, jobban össze van tömörítve, jobb a ragasztás minősége. A lényeg hogy jobban pattan. De a profi deszkalapon azt is értik hogy raja van egy profi deszkás képe,vagy neve. Az pár ezerre mindig drágább mintha ugyan azt a márkát vennéd, csak profi név, vagy arc nélkül, más mintával,de ugyanúgy fog pattanni és ugyanaddig bírja.
2012. aug. 3. 00:32
 4/4 A kérdező kommentje:
jah a profi deszkát arra értettem h 30000 Ft körüli nem hogy milyen a mintázata :D Am köszi a válaszokat :)
2012. aug. 6. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!