Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Valaki megtudná mondani, hogy...

Valaki megtudná mondani, hogy Székesfehérvár közelében tartanak valahol Taekwondo vagy Jeet Kune Do edzést?

Figyelt kérdés

Még annyit megkérdeznék a fent említett küzdősportokkal kapcsolatban,hogy ezek kötött izomzatú embereknek is testhezállóak?? mert a Taekwondo ugyebár javarészt rúgásból áll,meg hát a Jeet Kune Do-hoz is inkább lazábbnak kell lenni (gondolom én) és a testalkatom nem annyira laza,ezáltal vannak kétségeim..

Hozzáteszem 19 éves vagyok és még az ég egy adta világon semmi tapasztalatom nincs küzdősportok terén!!

Adataim: 19 év,187 cm vagyok és 96 kiló.

Ha esetleg szerintetek jobb lenne ha inkább mást választanék akkor várnám a javaslatokat.

2012. júl. 14. 18:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és javítom hibám,nemküzdősport hanem harcművészet!! elnézést elírtam.
2012. júl. 14. 19:03
 2/3 Starforce válasza:

Szia!

Igen, van fehérváron taekwondo, az edzések mennek folyamatosan.Ezen a weboldalon megnézheted a részleteket:www.taekwondobearteam.freewb.hu

A kötött izmokkal kapcsolatban pedig ne izgulj, szépen ki tudnak azok nyúlni, ha folyamatosan jársz edzésre és a nyújtó gyakorlatokat becsületesen csinálod:)

2012. aug. 25. 08:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!! Nagyon szépen köszönöm!!

Bocsi a késői reakcióért csak valamiért nem jött az E-mail,hogy jött válasz a kérdésemre :)

Akkor megnyugodtam :)

2012. szept. 8. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!