Valaki megtudná mondani, hogy Székesfehérvár közelében tartanak valahol Taekwondo vagy Jeet Kune Do edzést?
Még annyit megkérdeznék a fent említett küzdősportokkal kapcsolatban,hogy ezek kötött izomzatú embereknek is testhezállóak?? mert a Taekwondo ugyebár javarészt rúgásból áll,meg hát a Jeet Kune Do-hoz is inkább lazábbnak kell lenni (gondolom én) és a testalkatom nem annyira laza,ezáltal vannak kétségeim..
Hozzáteszem 19 éves vagyok és még az ég egy adta világon semmi tapasztalatom nincs küzdősportok terén!!
Adataim: 19 év,187 cm vagyok és 96 kiló.
Ha esetleg szerintetek jobb lenne ha inkább mást választanék akkor várnám a javaslatokat.
Szia!
Igen, van fehérváron taekwondo, az edzések mennek folyamatosan.Ezen a weboldalon megnézheted a részleteket:www.taekwondobearteam.freewb.hu
A kötött izmokkal kapcsolatban pedig ne izgulj, szépen ki tudnak azok nyúlni, ha folyamatosan jársz edzésre és a nyújtó gyakorlatokat becsületesen csinálod:)
Szia!! Nagyon szépen köszönöm!!
Bocsi a késői reakcióért csak valamiért nem jött az E-mail,hogy jött válasz a kérdésemre :)
Akkor megnyugodtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!