Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Csak az írjon aki próbálta!?

Csak az írjon aki próbálta!?

Figyelt kérdés

most lenne az első kúrám mert versenyre akarok majd menni de előtte kellene a tömeg.

tehát zöld danabol+napi 4-5g/tsk fehérje+creatin monohydrate napi 30-40g+jó sok kaja ami kell(rizs+hús)+kemény edzések+megfelelő pihenő.

célom az lenne hogy elérjem a 90kg-ot.

most 72-73kg vagyok.

2012. júl. 4. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
kérj meg egy orvost de nem tuti hogy el vállalják
2012. júl. 4. 20:32
 12/15 Zakathol ***** válasza:

Én eddig 3-at számoltam, hogy ugyanezt kérdezed meg...

4-szerre is f0s lesz mindkettő. Nem a bevitt kajamennyiségen múlik, hogy egy szteroid hogy hat. Minden szteroidnak van egy hatásmechanizmusa: A Danabolé az, hogy felszívod magad egy rakás vízzel és örülhetsz annak. A Danabol leszarja, hogy te hány g fehérjét viszel be értsd már meg...

2012. júl. 4. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:

178 centi és 72 kiló. Hm. És gondolom nem vagy teljesen szálkás, szóval ha leszárítanád 70 alá esnél. Amindenit. És már a koxoláson meg az ilyen durva immunrendszer bombázó diétákon töröd a kobakod? Gondolom még nem is vagy teljesen elcsontosodva meg a hormonháztartásod sem a véglegeset nyújtja..., szóval 21 alatt lehetsz... Ez azért fontos, mert ha nekimész egy ilyen "kúrának" az erőd drasztikusan meg fog emelkedni. Bár mondjuk ez diéta függő is, de mindenesetre meg fog. Emellett nagyon kívánni fogod a táplálékot, szóval elég nehéz lesz, sőt merem állítani, hogy már az első héten lesz "nemszabadkaja", hogy pótolja a szervezeted a szükséges dolgokat, amikből bizony zsír is fog képződni, de az nem is gond. Csak gondoltam leírom, hogy miért fog zsír is feljönni. A víz az alap, bár vannak olyan szerek amik vizet hajtanak és nem pedig kötnek, bár a kreatin asszem épp nem ilyen. Illetve a legtöbb kox sem. Tehát visszatérve az erő növekedésre. Az eddigi súlyokhoz szokott ízületed találkozik egy jóval nehezebb súllyal amit az izmaid még engednének, de az ízületeidnek nem fog tetszeni, persze a szteroid hatás érvényesülni fog, tehát nem fogod túlságosan érzékelni ezt. Ugyebár az orvoslásban betöltött tényleges szerepe is fájdalom csillapító ill. elnyomó hatású. Ha fasza vagy felmész mondjuk 80 kilóra egy komolyabb kúra után. Abból lemegy mihelyst abbahagyod vagy 4 kiló. Az erőd is szépen fokozatosan leesik, viszont amíg még tartja az állapotot, persze nem azonnal, de az ízületeid szteroid híján hisztizni fognak. Pláne, mert nem vagy még úgy 25 körül gondolom. Vagy épp nehéz fizikai munkát végző, mit ad isten, pl... rakodó munkás...

A kérdésre pedig. 90 kilóhoz kb 2 év kéne. Hogy frankón felmenj addig persze nem full izom, lesz ott zsír is, de a kiló maga el lesz érve. De ehhez nem kell semmi egyéb csak megfelelő diéta és esetleg kreatin. Nomeg a fehérje bevitelre oda kell figyelni rendesen. De semmi extra cucc nem kell hozzá. Ráér az majd akkor, amikor elérsz oda, hogy az istennek nem akar feljebb menni a mérleg nyelve már hónapok óta. Én stagnálok 85 kilóval már vagy egy éve. Úgy tűnik elértem a normál határt. Ha feljebb is mentem, 89re, komolyan meg kellett magamat erőszakolni és szédültem már ha kajára gondoltam. És a közérzetem is pocsék volt, szóval nem is erőltettem.

2012. júl. 4. 23:45
 14/15 A kérdező kommentje:

pont hogy szálkás vagyok és nincs rajtam szinte semmi zsír.

és vannak olyan emberek akiknek a szervezete nem aromatizálódik a szteroidoktól és nem lesz mellékhatásuk és nem vizesednek be.

2012. júl. 5. 10:55
 15/15 gelazso ***** válasza:
Talán alacsonyabb célokat tüzzél ki amit vegyszer nélkül is ele´rhetsz!
2012. júl. 5. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!