Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Káros-e a Danabol? (többi lennt)

Káros-e a Danabol? (többi lennt)

Figyelt kérdés
22éves srác vagyok 66 kg a súlyom!Kb 3 éve foglalkozok testépítéssel és már elég szépen kialakítottam az izmaim és elég szálkás vagyok mindenhol!Az a baj h sehogy sem tudok hízni 70 kg fölé akármit ehetek!Az egyik kondis pasas Danabolt ajánlott!Azt mondta h az majd megdob nem lesz tőle semmi bajom csak nagyon sok vizet kell innom és ak nem fog fájni a vesém stb!Azt is mondta h ez egy méreg ezzel nem lehet élni!Elég nekem 200 szem is(amit 2 hónap alatt kel beszednem) h látványosan nőjjek!többet ne vegyek be majd csak egy év múlva had tisztuljon ki rendesen a véredből stb!Az a kérdésem hogy káros-e ha csak 200 szemig megyek el aztán abbagyom egy évre a Danabolt?Lesz-e valami bajom 200 szemtől?
2012. jún. 27. 23:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ezeket kifelejtettem: 172 cm vagyok és a srác aki ajánlotta 28 éves 50es karral stb elég tapasztalt gyúrás téren
2012. jún. 28. 00:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem, én úgy kapkodom be mint a tic-tacot! Szerintem inkább kezdj valamit egy jó étrenddel, mert van egy olyan érzésem, hogy nem sok fogalmad van a kajálásról.
2012. jún. 28. 00:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy 50-es a karja nem jelenti azt, hogy tapasztalt, sajnos ez az igazság. Tömegnövelő étrend az kéne neked először, nem danabol!
2012. jún. 28. 00:05
 4/11 A kérdező kommentje:
de csak 200 szemig mennék el aztán nem is szedném! ennyi mennyiségtől táncsak nem lesz bajom! ugye?
2012. jún. 28. 08:53
 5/11 Smartguy86 ***** válasza:

Ha már előre eldöntötted, hogy mit fogsz csinálni, akkor minek kérdezel?

Attól, hogy te azt hiszed, hogy nem lesz tőle bajod, még lesz, akárhogyan szajkózod, hogy "táncsak nem lesz ugye?"...

Az étrendeddel vagy az edzési szokásaiddal lehet a baj, ha 66 kilónál megrekedtél!

2012. jún. 28. 09:03
 6/11 Diego105 ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, nem jó az étrended, azért nem mész 70kg fölé.

Illetve teljesen jogos a visszakérdezés, hogy ha már eldöntötted hogy szedni fogod, bajod nem lesz tőle, miért minket kérdezel? Amíg meg nincs étrended teljesen fölösleges a kox, -ez a súly,a 66kg pedig azt jelenti hogy nincs.

2012. jún. 28. 10:12
 7/11 anonim ***** válasza:

aki 66 kilósan koxol az egy debil. sajnálom de ez van. és ezt mondaná egy szakértő is. simán tudnál fejlődni egy jó étrendtől, rengeteget. de szarsz bele. azt hiszed a kox instant izom, talán működik, de minek? még bőven fejlődhetnél naturálba.

Étrend! body.builder.hu-t olvasgasd

2012. jún. 28. 10:42
 8/11 A kérdező kommentje:
pedig elhihetitek h bármit eszek nem hízlal semmi sem! =/ a danabol is csak azért kellene mert az legalább megdobna és ha 200 szem után leállnék!nem vinném túlzásba soha nem mennék el 500-600 szemig mert az már tényl túlzás lenne,csak egy kis tuning kell h beinduljon a növekedés! mikor vége lenne a kúrának ak legális nem egészségtelen shopbuilderes cuccokat szednék h ne szakadjak össze hirtelen ..am igazatok van..mert méreg.. még nem kezdtem el! júli közepétől tervezem! addig még meg is változhat a véleményem!.. nem tudom :S:S
2012. jún. 28. 13:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék miktől nem hízol. Én azt mondom, ha megeszel napi 1 kiló csirkemellfilét töménytelen rizzsel és nem mész 66 kiló fölé, akkor jelentkezz valami laborba, mert lehet nem is vagy ember!
2012. jún. 28. 13:51
 10/11 doctore válasza:
:-)))) Dehogy Kávé mellé ideális:-)
2012. júl. 2. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!