Valaki mesélne nekem a Makarov pisztoly teljesítményéről? Vagy tudna mondani egy másikat?
Semmit nem tudok róluk, 15 éves lány vagyok, de érdekelnek, és szeretnék többet megtudni róluk. Regénybe kéne egy jobb és nagyobb teljesítményű pisztoly. Illetve inkább kettő. Az egyik egy bérgyilkosnak kellene, akit megtámad egy másik, és ezzel a fegyverrel védekezne, illetve még egy vegyver, amivel a másik bérgyilkos támad. Ha esetleg nem nagy kérés, tök jó lenne egy tőr is.: )
Akármilyen másik beszámolót, leírást, véleményt is szívesen veszek, ami fegyverről szól. Lehet kard, tőr, lőfegyver, bármi. Na jó, ágyú azért ne.
Persze, hogy attól függ. Pl egy magyar bérgyilkos szerinted milyen lőfegyverhez jut hozzá? 1. vagy olyanhoz amit magyarországon gyártanak 2. olyanhoz, amit valamelyik magyar fegyveres erő rendszeresített. (vagy esetleg szomszédos ország, a cseh cuccok meglepően jók, pl, az én kis kedvenc cz75, 85-öseim, vagy a skorpió)
ebből a szempontból a walther is fail, nem juthat hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!