Ez egy sniper és mivel rúgós minden lövés után felkell huznod. Szerintem megéri de amit linkeltel ahoz nem jár a távcső szóval azt is megkell vened ha "vadászni" akkarsz a többiekre messziről. :)
2012. jún. 5. 19:57
2/8 anonim válasza:
Nekem van egy ilyenem, de vegyél rá egy tekeros hop-up kamrát, mert az nélkul kínkeserves állítgatni a hop-ot. Pontos szép egyenesen visz. Ha veszel rá távcsot, akkor elotte mindehogy szerezd meg a kamrát, mert a távcso az sokat segít. Jó fegyver. Nem éri meg, én kb 80 euróért vettem újan.
2012. jún. 6. 12:20
3/8 anonim válasza:
Kezdőknek semmiképp. Csak is AEG-et.
Egyébként egész jó fegyver. 1-2 körig én is kértem kölcsön egy ugyanilyet. Egyetlen hátránya van. Mocskos nehéz felhúzni. Baromi kicsi a felhúzó kallantyú (tulajdonképpen a mutató és a középső ujjal kell ráfogni) és 10-15 lövés után már kínkeserves volt felhúzni.
2012. jún. 6. 18:51
4/8 anonim válasza:
No meg persze az hogy ez távol áll egy normális snipertől. Pontosságban is, minőségileg is, és árban is. Egy rendes springes mesterlövészpuska 100.000 körül van. Szóval ne várj tőle csodákat ha megveszed.
2012. jún. 6. 18:52
5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kezdő, a milyen szóra a minőséget értettem.:D
2012. jún. 6. 20:41
6/8 anonim válasza:
Akkor úgy mondom. Ha komolyan akarsz sniperezni, akkor nem.
Akkor TM VSR 10/VSR 10 G-Spec vagy JG Bar 10.
De amint megveszed, egyből ki lehet pakolni az egész belsejét (ha JG-t vettél akkor a hop-up kamrát is)
Csak mondom hogy az alap dolog amit ebben kicserélünk, az az elsütő szerkezet, ami alsó hangon is 25.000-30.000 ft, és egy eddig egy alkatrész.
Nem poénból mondtam azt hogy az olyan sniper ami ér is valamit, alsó hangon is 100.000 ft, de szerintem még drágább.
2012. jún. 9. 12:31
7/8 A kérdező kommentje:
És mp 40 42ezerért?
2012. jún. 11. 17:40
8/8 anonim válasza:
Inkább M4, M16, Ak Variánst ajánlanék. MP 40-eshez eddig nem nagyon láttam még alkatrészeket. Konkrétan hazai boltokban soha nem láttam hozzávaló alkatrészt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!