Csomó helyet tudok ahol vannak jó deszkások, de nem merek odamenni mert még csak kezdő vagyok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Meg aztán nem tudok olyan helyeket ahol gyakorolhatnék, pedig az alapok miatt nagyon rám férne.2012. máj. 28. 15:07
1/9 anonim válasza:
Először barátkozz össze velük, utána meg biztos lesz köztük valaki, aki még új trükköket is megmutat.
2/9 anonim válasza:
Menj oda köszönj, beszélgess velük, pl. sziasztok kezdő vagyok, segítenétek pár dologban? stb... ja és legyen nálad egy doboz cigi még ha nem is cigizel kínáld meg őket, garantáltan a barátaid lesznek
3/9 anonim válasza:
Simán menj oda.
Ők is voltak kezdők, és a deszkások, görisek nem röhögik ki azokat akik kezdők, hanem segítenek nekik
és legjobban a jók között lehet fejlődni, nem egyedül
ők majd megtanítanak neked mindent
menj oda és kérdezgess tőlük, mondd meg hogy kezdő vagy mit gyakorlj, mivel kezdj, stb
4/9 anonim válasza:
Velem is ugyan ez a helyzet, ráadásul én még jóval idősebb is vagyok a többi kezdőhöz képest, a korombeliekhez képest meg ultra béna... :D
5/9 A kérdező kommentje:
uccsó :)
korod?
2012. máj. 29. 19:43
6/9 anonim válasza:
én 27 évesen kezdtem görkorizni, és még a kicsik sem röhögtek ki
7/9 anonim válasza:
Én 20 évesen kezdtem deszkázni ("uccsó" voltam) :D
8/9 anonim válasza:
Van egy barinőm és kezdő deszkások vagyunk,és mi sem merünk bemenni egy skate parkba...barinőm egyszer bement és úgy megnézte mindenki hogy hát...kiment :'D 14/L
9/9 anonim válasza:
és az miért baj ha megnézték
kevés a lány, rengeteg a tesztoszteronnal átitaott fiú
még jó hogy megnézték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!