Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Harcművészek, street fighterek...

Harcművészek, street fighterek,10 football drukker egy ember ellen?

Figyelt kérdés

Ma történt a metrón hogy haza fele mentem ,és nem tudtam hogy fradi-újpest meccs van ,és lila pólót vettem fel (útálom a focit).A metróról meg eltűntek a rohamrendőrök ,és felszált 10-12 legalább 90-100kg-os fradi drukker.És hát a kib@szott lila polómat kiszúrták és majdnem box lett belőle(azaz hogy inkább verés)

Aki ismer az tudja hogy elég kemény gyerek vagyok az átlaghoz képest: Francia boxoltam ,5 évig boxoltam,Shirayan wajramudzsiztam (remélem jól írtam le),stb...

De 67 kg vagyok.És azért nem bruce liu reinkarnációja.

Azt szeretném megtudni ,hogy szerintetek egy ilyen helyzetben ha tetlegességig fajul a dolog .Mi az a technika .fegyver amivel ekkora létszám, és súlly többséget vissza lehet verni. A futás nem jáccik mert METRO,a pisztolyt tudom de azt nem adnának a kezembe az biztos.Tehát egy ilyen helyzetben van valami esélyem?

(helyes órási hibákért bocs)

2012. máj. 12. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért a metrón abból a szempontból jobb a helyzet, hogy a szűk hely miatt nem biztos, hogy mögéd tudnak kerülni, lehet, hogy magad előtt tudod tartani őket, akkor pedig valamennyire ki lehet tartani. A leghatékonyabb valószínüleg tényleg a kés, de valami paprika spray is hatásos lehet, hiszen csak az előtted lévő területet kell lefedni vele.
2012. máj. 14. 23:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Metrón magad is kiütöd vele meg 10 ember ellen.
2012. máj. 15. 08:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen harcokat nem erővel kell megnyerni (10 : 1 ellen nem sok esélyed van, bármilyen jó harcos vagy - már ha feltételezzük, hogy a srácok tényleg verekedni akarnak).

Pl kezdheted azzal, hogy "bocs a lila pólómért, nem vagyok Újpest drukker" - ezek után kb 95%, hogy nem lesz semmi az esetből (mert nem dicsőség megverni valakit Újpest - Fradin, ha az illető nem is újpesti).

2012. máj. 29. 10:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha azt mondja, véletlenül van rajta a lila póló, megkérdezik, miért nincs rajta sapka... :)

Buta állatok ezek a focihuligánok.

2012. dec. 18. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!