Harcművészek, street fighterek,10 football drukker egy ember ellen?
Ma történt a metrón hogy haza fele mentem ,és nem tudtam hogy fradi-újpest meccs van ,és lila pólót vettem fel (útálom a focit).A metróról meg eltűntek a rohamrendőrök ,és felszált 10-12 legalább 90-100kg-os fradi drukker.És hát a kib@szott lila polómat kiszúrták és majdnem box lett belőle(azaz hogy inkább verés)
Aki ismer az tudja hogy elég kemény gyerek vagyok az átlaghoz képest: Francia boxoltam ,5 évig boxoltam,Shirayan wajramudzsiztam (remélem jól írtam le),stb...
De 67 kg vagyok.És azért nem bruce liu reinkarnációja.
Azt szeretném megtudni ,hogy szerintetek egy ilyen helyzetben ha tetlegességig fajul a dolog .Mi az a technika .fegyver amivel ekkora létszám, és súlly többséget vissza lehet verni. A futás nem jáccik mert METRO,a pisztolyt tudom de azt nem adnának a kezembe az biztos.Tehát egy ilyen helyzetben van valami esélyem?
(helyes órási hibákért bocs)
Ilyen harcokat nem erővel kell megnyerni (10 : 1 ellen nem sok esélyed van, bármilyen jó harcos vagy - már ha feltételezzük, hogy a srácok tényleg verekedni akarnak).
Pl kezdheted azzal, hogy "bocs a lila pólómért, nem vagyok Újpest drukker" - ezek után kb 95%, hogy nem lesz semmi az esetből (mert nem dicsőség megverni valakit Újpest - Fradin, ha az illető nem is újpesti).
Ha azt mondja, véletlenül van rajta a lila póló, megkérdezik, miért nincs rajta sapka... :)
Buta állatok ezek a focihuligánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!