Cross motoron nehéz megtanulni magát a motorozást?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 19:05
1/4 anonim válasza:
Nem nehéz. Könnyebb ha automataáltós, sőt ha tényleg most KEZDed akkor csak azt ajánlanám ÉN!!!
2/4 dirtboy válasza:
bizony nehéz,nem ajánlom mert nagy esés lesz a vége.
én a 200ccm dirtbike előtt is mentem pár karikát egy simóval.
egy igazi cross meg meglódul rendesen nem sz arozik mint egy simó,ott nincs lehetőséged hibázni mert esés lesz belőle rögtön.
3/4 anonim válasza:
Az attól függ. Hány éves vagy, és van a környezetedben olyan aki tud? Én 5 évesen kezdtem.
4/4 A kérdező kommentje:
17 . Van olyan 1-2 gyerek akit ismerek de csak látásból.
Amugy értelemszerüen úgy gondolom hogy azér nem rögtön az első alkalommal megyek pályákra meg ugratókra hanem előbb sima egyenletes földutakon tanulom meg h eleve hogy kell kezelni mint MOTORT. Ha már az megy, csak akkor kezdem el arra használni amire igazán való, úgy használni mint CROSSMOTORT.
2012. máj. 3. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!