Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Undertaker győzött a 28...

Undertaker győzött a 28 WrestleManián?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 2. 18:50
 1/6 anonim válasza:

Igen ! Atomkirály volt, lemosta HHH-t az egész meccset végigdominálva, pedig még Shawn is bevitt neki egy rúgást az arcára.

Sárkány jelmezben kopaszon jött be és rendesen elagyabugyálta vagy 20 percen át H-t, majd ő utána vasszékkel háton meg mellkaspnverte végül mivel nem adta fel, a halántékán akarta ütni pöröllyel takert, akkor Shawn nem engedte, majd Takert azt hitte H az véletlenül Shawn szorította submissionba erre az nem sokkal rá fejen rúgta és H- is adott egy finishing moveot, de Taker kinyomta. Aztán feltámadt és vasszékkel szétvertze H-t majd tombstone-t adott neki és vége volt. Nem tudta saját lábán elhagyni a ringet H. Taker és Michaels vitték ki, kb ennyi volt.

2012. ápr. 2. 19:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez az :D

Köszönöm szépen a válaszodat még csak annyi,hogy ezt a mecset hol nézted meg?

2012. ápr. 2. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Első, kár volt ezt ide kiírnod, mert tuti, hogy mások is olvassák, akik még nem látták, így elrondottad a szórakozásukat! Privát üzenetben kellett volna ezt leírnod a kérdezőnek... (Szerencsére én már hétfőn láttam az egészet, így rám nem vonatkozik.)
2012. ápr. 4. 13:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Kitöröljem a kérdést még nincsen veszve semmi ?
2012. ápr. 4. 17:16
 5/6 anonim válasza:

Nem tudod kitörőlni az oldalról. A kérdés látván aki kíváncsi ne olvassa el, nyílván akit érdekel hogy győzött-e nemkattint ide, nem gondolod ?

A sky sport leadta. Valami streamen néztem meg.

2012. ápr. 4. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:
A fenét véletlenül, azért kapta el Shawn-t, hogy ne tudja leállítani a meccset!
2012. máj. 25. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!