Agresszív görkorisok! Milyen korit ajánlotok kezdéshez?
Nekem egy XFact "INLINE-SKATING" egysoros görkorcsolyám van.
És még kezdő vagyok. Egyébként 1 órával ezelőtt volt meg a 6. görkorcsolyázásom, és elég élvezetes volt!
Amelyik szimpatikus lényeg hogy olcsó legyen !
Nem éri meg kidobni 60-70 rongyot hogy a végén azt mond hogy bocs ez mégse tetszik...
Ha nem végleges a lábméreted javaslom az xsjado modelleket azt tudod állítani és csak 2 méret van belőle "M, L"
Ami úgy olcsó kori és hozzá tudsz jutni az országban újonnan az az USD Realm kezdésnek szenvedni vele tökéletes , csak vigyázz mert egyedi talpméretezése van és nem emlékszem már pontosan de ugytudom hogy 3 számmal nagyobbat kell rendelni hogy jó legyen pl 42-es lábra 45-ös kori kell! De ez nem biztos hogy így van lehet hogy minuszba kell 3 szám nézz utána ha esetleg ilyet szeretnél !
Ja és nemtudom hogy az előző kommentelőnek milyen USD kerekei voltak de biztos nem mai darabok lehetnek!
Nekem az EVO kerekeim kibírtak 2 nyarat és még mindig futnának ha nem cseréltem volna le Eulogy-ra !!
Szerintem az USD a legmegbízhatóbb kori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!